Firma TRIANT: Kvalitní nábytek na míru s více než 30 lety zkušeností

20.02.2024 11:00
TRIANT spol. s r.o.

Firma TRIANT působí v oblasti výroby již více než 30 let. Naše začátky se datují do roku 1991, kdy jsme se začali specializovat na malo- sériovou výrobu historizujícího nábytku, který byl v devadesátých letech velmi žádaný. Tehdy jsme položili základy technologicky vyspělé výroby spojené s mistrovským umem našich truhlářů.

Stylový nábytek s historickým nádechem

V této době převažovala práce s dýhou, sesazenkou, masivním dřevem, laťovkovými deskami a ozdobnými lištami. Perfektní truhlářská výroba spojená s kvalitními povrchovými úpravami položila základ naší firmě, a tyto principy v naší firmě stále přetrvávají. Dodnes udržujeme sortiment stylového, historizujícího nábytku, který si stále nachází svou klientelu.

Designový nábytek na míru

Na základě získaných zkušeností jsme náš sortiment rozšířili o designový nábytek a zejména o kompletní zakázkovou výrobu. V současné době tvoří 80% naší produkce nábytek na míru, vytvářený na základě návrhů od architektů a designérů pro jejich klienty. Zaměřujeme se především na bytové interiéry, kde vytváříme kuchyně, vestavěné šatní skříně a další nábytek na míru. Díky dostatečným kapacitám jsme schopni realizovat i větší projekty, jako jsou hotely, penziony, restaurace a reprezentativní kancelářské prostory, recepce a pracovny.

Příprava zakázky

Před samotnou výrobou pečlivě zaměříme prostory pro vestavěný nábytek. S podklady od architektů a zákazníků vytvoříme výrobní výkresy v programu Solidworks. Tyto výkresy jsou následně odeslány k odsouhlasení architektovi, aby bylo jasné, jak bude nábytek konstruován a jak bude vypadat. Pro naše zákazníky je k dispozici prodejna v Průhonicích u Prahy, kde si ákazníci mohou prohlédnout zpracování našich výrobků, porovnat vzorky povrchových úprav a vybrat vhodné materiály.

Moderní technologie výroby a ruční řemeslo

Pro hladký průběh zakázek máme dispozici 25 zkušených zaměstnanců. Náš výrobní areál v Kutné Hoře je vybaven moderními počítačově řízenými truhlářskými stroji, včetně dvou CNC strojů (5 osé), nářezového centra, lisu na dýhu a dalšího vybavení. Kvalitní povrchové úpravy zajistíme ve vybavené lakovně.

Naše práce nekončí pouze výrobou nábytku. Zajišťujeme i dopravu a montáž pomocí našich zaměstnanců, vždy s důrazem na to, aby zakázka byla dotažena ke spokojenosti zákazníka.