Svěží nábytek od LINO DESIGN

24.03.2015 09:35
Potřebujete nový nábytek do restauračního zařízení, kavárny, nebo kanceláří? V každém z těchto interiérů je potřeba vytvořit prostředí, které zaujme na první pohled a kde se bude klient cítit příjemně, uvolněně a bude tu chtít strávit delší čas.

Nespokojí se váš moderní interiér s jen tak obyčejným nábytkem?

Na prodej kvalitního designového nábytku se zaměřuje obchod LINO DESIGN. Široká nabídka moderního nábytku, dává možnost vybrat to správné řešení vyhovující přesně vašemu stylu. Určitě se podívejte do jejich aktuální nabídky, kde naleznete například italská křesla Rosetto.

Exkluzivní křesla od italské firmy Rossetto.

Tyto křesla, od předního italského výrobce Rossetto, plně uspokojí veškeré vaše nároky. Designová křesla osloví každého, kdo se chce vymanit konvencím a ukázat svůj osobitý vkus. Široký výběr pomůže začlenit tyto křesla do každého interiéru. Najdou využití jak v moderních, nebo stylových bytových interiérech, v kavárnách, barech, hotelích.

Kvalita bez kompromisů

Mimořádný vzhled křesel doplňuje precizní provedení s využitím nejlepších materiálů. Křesla Rossetto zaručují vysokou kvalitu zpracování a nabízejí maximální uživatelský komfort a pohodlí i dlouhou životnost.  Lákají k pohodlnému spočinutí, ale zároveň skvěle reprezentují elegantní interiér.
V žádném případě nejde o nedostupné zboží, které si může dovolit jen málokdo, příjemně vás překvapí i jejich cena. Vyjádřete svůj styl s jedinečnou kolekcí vysoce moderního italského sedacího nábytku.