Originální betonová umyvadla Gravelli®

Publisher
Tisková zpráva
01.04.2013 10:00
V současnosti stále využívanější pohledový beton se dostává nově i do moderních koupelen v podobě umyvadel od české firmy Gravelli®. Ta prezentuje tento jinak celkem běžný materiál ve zcela nové podobě a vyzdvihuje jeho skrytý potenciál.

I přesto, že na tuzemském trhu již působí několik výrobců betonových umyvadel, existuje řada neuspokojených zájemců, kteří jsou při svém zájmu nuceni obrátit se na některého ze zahraničních výrobců. Důvodem může být například vysoká hmotnost, pórovitost, nebo nedostatečná kvalita povrchových úprav.

S těmito neduhy si v Gravelli® poradili na výbornou a uvádí tak na trh edici šesti originálních umyvadel, která je možné objednat vždy v provedení pro jednu, dvě nebo více baterií.

Vlastní výrobní směsi a technologické know-how umožňuje vytvoření vizuálně masivního umyvadla, které má však sílu stěny pouhých 15 mm a díky tomu až osminásobně nižší hmotnost, než je tomu zvykem u běžného betonu. Je tím umožněna snadná manipulace a z hlediska  přepravy nenastává žádný problém.

Velkou předností je možnost individuálních úprav. V nabídce je několik barevných provedení a možnost stanovení míry opracování povrchu od surového betonu, až po metalický vzhled, který má minimum nedokonalostí. Všechna umyvadla jsou ošetřována dle přesných pravidel několika ochrannými nátěry, které byly původně vyvinuty pro kuchyňské pracovní desky a odolají tak velmi dobře nejen vodě, ale i dalším běžně se vyskytujícím tekutinám v domácnostech.

Jistě oceníte i možnost vlastního návrhu umyvadla, který se dá snadno provést v několika krocích.
Po zvolení základního tvaru umyvadla se stanoví požadovaná velikost odkládací plochy, určí se pozice vnitřního tvaru umyvadla a poté případně i pozice otvorů pro baterie a přepad. Proces výroby pak zabere zpravidla čtyři týdny, které jsou potřebné pro dodržení všech technologických postupů.

Za možnost vlastnit originální kus ušitý na míru se čekání ale jistě vyplatí.

Pro objednávky nebo zaslání kompletní nabídky umyvadel včetně detailních technických nákresů piště na info@gravelli.com.

Informace o dalších produktech výrobce na www.gravelli.com
0 comments
add comment

Related articles