Trend ve sprchových koutech – Walk-in sprchové zástěny s otevřeným vstupem

26.12.2023 20:30
V poslední době se stávají čím dál oblíbenějšími. Řeč je o sprchových Walk-in zástěnách, které nabízí řadu výhod. Tyto zástěny nejenže přinášejí moderní a luxusní vzhled do koupelny, ale také praktičnost a snadný přístup.

V tomto článku si představíme výhody a typy walk-in sprchových zástěn, které nabízí prodejce koupelnového vybavení WellMall.

A co je vlastně Walk-in sprchová zástěna?

Oproti tradičním sprchovým koutům, které bývají uzavřené dveřmi, nebo v některých případech méně líbivým závěsem, mají walk-in sprchové zástěny zcela otevřený vstup bez výrazných bariér, což může být výhodné pro osoby s omezenou pohyblivostí. Navíc v koupelně působí vzdušně a prostorně.

Možnosti Walk-in zástěn

Firma WellMall nabízí převážně své vlastní produkty, a to sprchové kouty, dveře i walk-in zástěny, které lze seskládat různými způsoby:

1. ERSA – základní a nejoblíbenější model

Umožňuje otevřený vstup z jedné strany. Sklo je uchycené profilem ke zdi a jištěné bytelnou příčnou nastavitelnou vzpěrou, která zároveň určuje šířku vstupu, a to v rozmezí 70–120 cm. Pokud by vám ale nastavitelná vzpěra nevyhovovala, ve firmě WellMall není problém ji nahradit vzpěrou rohovou nebo stropní. V kombinaci s těmito vzpěrami si tak sami můžete určit, jak široký vstup potřebujete.

2. ERSA FREE
Model, který je zcela průchozí z obou dvou stran. Sklo je jištěné dvěma pevnými vzpěrami. Perfektní volba do větších koupelen.

3. ERSA DOUBLE
Sprchový kout vytvořený pomocí dvou pevných stěn. V základu výrobku jsou dvě pevné vzpěry spojené konektorem. Pokud by vám ale tato možnost nevyhovovala, stejně jako u prvního typu je možné tuto zástěnu nakombinovat se vzpěrami rohovými, či stropními. Zároveň je zde i možnost kombinovat mezi sebou různé rozměry a typy skel – čiré, nebo strukturované. Možná maličko netradiční volba, která zároveň ale poskytuje maximální komfort při sprchování. Výběr je jen na vás.

Co mají všechny walk-in zástěny ERSA společné?

1. Veškeré zástěny ERSA od firmy WellMall se vyznačují kvalitními materiály a nabízí dopravu zdarma, prodlouženou záruku na 5 let a pokud by se vám nákup rozležel v hlavě, máte 31 dnů na vrácení zboží.
  2. Možnost zástěny instalovat jak na vaničku, tak i vyzděný sokl. Nejluxusněji ale vyniknou bez jakékoliv bariéry přímo na podlaze. Odtok snadno vyřešíte odtokovým žlabem či podlahovou vpustí.
  3. Pokud by vám při montáži nebylo cokoli jasné, šikovný technik vám rád po telefonu poradí.
  4. Snadná údržba – bezrámová konstrukce, velké a hladké plochy, bez zákoutí, kde by se zadržovaly nečistoty.
  5. Možnost výběru z několika rozměrů – od 30 do 140 cm.
  6. Variabilní provedení – při montáži si zvolíte pravou, či levou orientaci vstupu.
  7. Možnost kombinovat vzpěry a skla (možnost čiré nebo průsvitné sklo), čímž vám vznikne jedinečný kousek v koupelně.
Bez ohledu na to, zda preferujete klasický elegantní vzhled nebo moderní minimalistický styl, walk-in sprchové zástěny poskytují širokou škálu možností.

Věříme, že vám tento článek přinesl užitečné informace při rozhodování o sprchovém řešení pro vaši koupelnu. Pokud byste s výběrem potřebovali poradit, odborníci z firmy WellMall vám rádi pomohou k vaší spokojenosti.