Designové spínací systémy Berker by Hager

Hager prezentuje Berker by Hager

Vložil
Tisková zpráva
03.10.2014 13:35
Je tomu téměř 60 let, co společnost Hager vyrábí vysoce kvalitní produkty v oblasti elektroinstalace. Od roku 1995 nabízí kompletní řešení elektrických instalací pro bytovou a komerční výstavbu a všeho, co přispívá k bezpečnější, pohodlnější a hospodárnější elektroinstalaci také na českém trhu - od rozvaděčových systémů přes systémy pro ukládání vedení až po automatizaci budov. Český tým Hager je partnerem pro spolehlivá řešení, kterým můžete věřit nejen pro velkoobchody, ale také pro koncové zákazníky jakými jsou architekti či projektanti.


Milníkem pro společnost Hager v České republice byl rok 2012, tehdy rozšířila svou nabídku o produkty Berker by Hager a zvýšila aktivitu v oblasti automatizace budov. “Jedná se o nadstandardní spínací programy, jejichž kvalita, estetika a funkčnost nejen, že ozdobí každou místnost, ale zvýší také komfort vašeho bydlení,” vysvětluje Thomas Grund, generální ředitel společnosti Hager pro Českou republiku. Spínače se vyznačují různorodostí co se týče tvaru, barev a materiálů – od skla a hliníku, přes ušlechtilou ocel, až po netypické materiály jakými jsou beton, břidlice, kůže nebo akryl. Velký výběr umožňuje vytvořit desítky kombinací, spínače se tak hodí do každého interiéru, doplňuje Thomas.

Mimořádné reference
Mezinárodní poroty udělily těmto vypínačům již mnohá designová ocenění. Není divu, že je najdeme v úchvatných stavbách po celém světě. Vynikajícím příkladem je vila Tugendhat v Brně, ikona období Bauhausu. Stavbou této velkolepé budovy s výhledem na staré Brno, pověřil koncem dvacátých let ředitel továrny Fritz Tugendhat architekta Ludwiga Mies van der Rohe. Po „bouřlivé“ historii, během níž se vystřídaly mnohé politické režimy, byla vila v roce 2001 zařazena do seznamu památek světového dědictví UNESCO, od roku 2012 je zpřístupněna veřejnosti. Kulaté spínací programy, klasická Berker Serie Glas a Berker Serie 1930, do vily díky čistému tvaru a jednoduché funkčnosti výborně zapadají.


Více informací najdete na: www.hager.cz/vypinac
0 komentářů
přidat komentář

Související články