Perfecto design nově usnadňuje práci architektům

14.10.2015 10:45
Perfecto design

Značka Perfecto design přišla s novou službou, která má za cíl zjednodušit práci architektům. Na svých stránkách www.perfecto.cz zřídila samostatnou sekci speciálně vyhrazenou právě pro architekty.

Co nového služba přináší?

Všechno pro koupelny mohou přihlášení architekti vyřešit jednoduše na jednom místě. Perfecto se zavázalo k tomu, že kromě pečlivě vybraného sortimentu dokáže dodat jakékoli zboží z celého trhu. Architekti tak mohou řešit veškeré dodávky jen s jedním partnerem, což šetří čas, finance a hlavně spoustu starostí.

Koupelna bezpochyby patří mezi jednu z technicky nejnáročnějších místností. Perfecto design nově nabízí architektům technický dohled nad každým návrhem, takže získají jistotu, že všechno, co pořizují, bude skutečně funkční a kompatibilní. Zkušenosti architektů, kteří již partnerství navázali, potvrzují, že se opravdu stačí ve všem spolehnout.

Další z výhod, která je nově plně ve službách architektů, jsou vlastní skladovací prostory. Jednotlivé dodávky zboží dokáže Perfecto odesílat přesně v souladu s prací. Architekti nemusí řešit logistiku uskladňování zboží uprostřed stavby, ale mohou řídit dodávky tak, jak sami chtějí.

Asi největší výhodou partnerství jsou speciální podmínky. „Dobře víme, že právě architekti jsou nositeli zakázky, tak proč bychom měli za jejich práci odměňovat někoho jiného? Nová služba dává architektům právo rozhodnout, komu náleží odměna za práci“, dodává k tomu jeden z majitelů Jakub Polívka.

Jak přesně speciální podmínky vypadají, se mohou architekti nejjednodušeji dozvědět, pokud se obrátí přímo na ředitele klientského servisu Michala Gerycha, který ve všem rád a ochotně pomůže.

8 let zkušeností, 400 návrhů koupelen

Perfecto design má za 8 let existence na trhu za sebou více než 400 návrhů koupelen. Zkušenosti, které přitom nasbíralo, pomohou usnadnit práci i dalším architektům. Jediné, co pro to musí udělat, je, přihlásit se do sekce speciálně určené právě jim a využít naplno všech jejích výhod.