Přírodní materiály vypínačů frčí! Hager představuje spínací systémy Generace R.

Publisher
Tisková zpráva
01.06.2015 22:45
Hager Electro s.r.o.

Společnost Hager Electro s.r.o. je již 60 let specialistou na elektrické instalace a od roku 2012 zastřešuje produkty značky Berker. Spínací systémy Berker respektují ty nejvyšší požadavky architektů na estetiku a funkčnost, výjimečnost produktů dokládá řada prestižních realizací po celém světě a získání mnoha designových ocenění. Přesvědte se sami!


Generace R. vypínačů představuje jednoduché linie ve třech řadách, nabízí mnoho barevných kombinací materiálu a funkcí.

Berker R.classic

Je to již sto let, co Berker dokončil první kulatý vypínač. S příchodem řady Berker R.classic se otevřela nová kapitola a téma „kulatosti“ se představilo ve zcela novém světle. Tento vypínač je obrazem vačkových vypínačů s novodobým designem. Sympatický kulatý tvar a jednoduchý, avšak výrazný otočný knoflík, ve čtyřech variantách materiálu (plast, sklo, hliník a nerez) – to jsou jeho charakteristické rysy.

Berker R.3
je netypickou a zároveň originální řadou, vynikající svými kontrasty, výraznými ostrými hranami rámečku a kulatým centrálním dílem. Velmi nápaditý kontrast prezentuje kombinace plastových centrálních dílů s rámečkem z hliníku či nerezové oceli.





Berker R.1
je mladším bratrem řady Berker R.3, díky jeho zaobleným hranám s úhlem 3,5° však působí jemněji. Nabízí také širší možnosti výběru materiálu od základního barevného portfolia (polární bílá, černá v plastu nebo v kombinaci se sklem) až po přírodní materiály - kůže, břidlice, beton a dřevo.
S cílem nabídnout klientům větší rozmanitost této řady, představila společnost Hager na veletrhu Light & Building ve Franfurktu více barevných variant. Největší ohlasy vzbudily rámečky z akrylu, v transparentní červené a oranžové variantě. Rámečky jsou „světlovodivé“ a umístíte-li je do tmavší místnosti, stanou se reflexním bodem, který nelze přehlédnout.

http://www.generation-r.de/generation-r./103.htm#slide-143

www.hager.cz/vypinac

Slovo architekta o Generaci R.: „Jako architekta se mě stále ptají, jaké plošné spínače, do kterých prostor doporučuji. U Generace R. je odpověď jednoduchá: Svou rozmanitostí, perfektní formou a rozsáhlou variabilitou s jednotlivými kombinacemi jsou spínací systémy vhodné od malých apartmánů, přes hotely a kancelářské prostory až po větší objekty a rozsáhlé vily“. (Markus Reichl, Architekt/Ingolstadt)




Více informací ke kompletní nabídce produktů naleznete na internetových stránkách www.hager.cz/vypinac.
0 comments
add comment

Related articles