Vložil
Antonín Novák
15.01.2007 10:00

zpět na článek
4 komentáře
negativni diskuse
ag
| 25.01.07 06:37
uz docela dlouho sleduju, ze nejdelsi diskuse jsou vzdy ty s negativnimi nazory a tam kde by mel nekdo pripsat nejake pochvalne vyjadreni, tak to radeji vubec neudela (viz predchozi sloupek / takze to vypada, ze s poslednimi dvema sloupky vesmes vsichni souhlasi, a v poslednim pripade je to dobre ... a ja pridavam pochvalu ... oba posledni sloupky jsou docela 'uhledne napsany', pekne se to cte ... nahlas vsak premyslim dal, jestli by sloupky spis nemely rozkryvat nejaka kontroverznejsi temata a vic 'nutit' ctenare k premysleni / mozna ne ...
poznamka
jp
| 25.01.07 08:28
muzu jen poznamku...teda spis prvni myslenka, ktera me napadla po precteni tohoto prispevku...zda si tady nekdo nerika o pozici sloupkare...ale to jen na okraj, jako vtip. jinak souhlasim jak se sloupkem, tak s nazorem pod nim.
souhlas
ks
| 26.01.07 01:14
naprosto souhlasím s názorem ag. sloupky se mi líbí (obzvlášť poslední dva), ještě víc by se mi líbilo, pokud by přibývaly o něco častěji. pěkně se čtou.
holky držte se!
5_INCH
| 30.01.07 03:35
Ač sloupek milý, čtivý, autor, zdá se, něco zásadního pozapomněl dodati /laureát GP za koordinaci a mateřství, nemyslím.../ Snad ne úmyslně, kdo ví?
Na to už jste si asi od svých MUŽSKÝCHŮ kolegů zvykly ...
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.