27.05.2013 13:35

Rádi bychom Vás pozvali na slavnostní vyhlášení výsledků 2. ročníku soutěže Active House Award, kterou pořádá společnost VELUX. Vyhlášení se uskuteční 29. května 2013 od 18:00 hodin v Galerii Jaroslava Fragnera na Betlémském náměstí, Praha 1. Výstava soutěžních projektů bude probíhat do 7. 6. 2013

Soutěž Active House Award byla určena pro studenty vysokých škol stavebního zaměření v České i Slovenské republice a cílem soutěže bylo podpořit práci studentů na projektech udržitelných staveb a umožnit jejím prostřednictvím detailnější seznámení s problematikou návrhu budov v aktivním standardu. Budovy, které víc dávají, než si berou.

Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve výjimečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.