Konec složitého hledání řemeslníků, konec složitého hledání zakázek

09.03.2020 14:00
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Hledání vhodného, a především kvalifikovaného řemeslníka, který bude mít na starost zastřešení objektu, bylo noční můrou nejednoho stavebníka. A pro řemeslníky bylo zase často těžké, najít zajímavé zakázky v okolí. Tahle noční můra ale nyní končí – jak pro stavaře, tak i pro pokrývače a klempíře. Nový web společnosti PREFA Aluminiumprodukte se snaží v konkrétním čase propojovat nabídku s poptávkou, a to vše navíc s přihlédnutím k dané lokalitě.

Jste stavebník a potřebujete klempíře? Žádný problém! Stačí vyplnit formulář na našem portálu.

Princip je jednoduchý: stavebník nahraje do systému svou poptávku po rekonstrukci nebo stavbě fasády či střechy. Nabídka se zobrazí řemeslníkům z daného regionu, kteří na ni podle svých možností a kapacit zareagují. Tři nejrychlejší nabídky se pak zobrazí stavebníkovi, který si podle ceny, či podle referencí, hravě vybere dodavatele s nejvhodnější nabídkou. Pro řemeslníky je výhodné, že se jim zobrazují pouze relevantní nabídky z okolí, takže nehrozí, že by museli za prací cestovat třeba přes celou republiku. Z pohledu stavebníků je zase výhodné, že dostanou ve velmi krátkém čase tři různé nabídky na práci a materiál, které mezi sebou mohou okamžitě porovnat.

Zákaznický servis vás následně zkontaktuje a ověří si vaši poptávku. Pak ji dá k dispozici klempířům ve vašem okolí.
Podobný systém funguje již několik let v sousedním Rakousku nebo v Německu, kde vládne naprostá spokojenost s tím, jak skvěle dokáže propojovat poptávku s nabídkou. U nás systém funguje teprve pár týdnů, ale již nyní má na svém kontě desítky spokojených uživatelů a další rychle přibývají.

"PREFA je synonymum kvality. Proto mají stavaři jistotu, že všichni řemeslníci, kteří se jim přes náš systém ozvou, jsou špičkoví a proškolení profesionálové, kteří mají v práci s našimi fasádami a střešními produkty zkušenosti," upřesňuje Miroslav Oudes, hlavní technik PREFA Aluminiumprodukte.

Portál je dostupný na webových stránkách společnosti PREFA a jeho hlavní předností je zajištění rychlého spojení mezi stavebníky a klempíři či pokrývači. Hledání zakázek a současně vhodných řemeslníků přímo v dané oblasti tedy nikdy nebylo snazší!

Rychlost je důležitá: proto tři nejrychlejší řemeslníci vypracují cenové nabídky a vy si pak už jen vyberete tu, která se vám nejvíce zamlouvá.