Velkoformátové rolety v elegantním provedení

23.04.2020 10:30
BEMATECH, s.r.o.

Látková roleta ZOOMTECH představuje revoluční způsob stínění spojující maximální funkčnost s minimalistickým designem. Patentované řešení zamezuje průhybu trubky minimálního průměru i u rolet nadstandardních rozměrů.

Velkoformátová okna, která jsou v sou- časnosti stále populárnější, představují způsob, jak maximálně prosvětlit interiér a získat bezprostřední kontakt s venkov- ním prostorem. Aby se však předešlo nadměrným tepelným ziskům během letního období či naopak tepelným ztrátám během zimy, je potřeba myslet na vhodné stínění.

Jedním z možných řešení jsou látkové rolety, které jsou nejen funkční, ale zároveň představují dekorativní prvek, jenž se podílí na dotváření výsledného vzhledu místnosti. Vybírat lze ze široké škály barevných provedení, a přizpůsobit je tak jakémukoli stylu bydlení. V kombinaci s vnější stínicí technikou jsou rolety nejúčinnějším nástrojem pro rekuperaci sluneční energie a regulaci její intenzity, díky čemuž lze dosáhnout optimálního komfortu a snížené spotřeby energie potřebné pro vytápění nebo chlazení. ZOOMTECH však redukuje nejen tepelné ztráty, ale také hluk a snižuje zřetelnost ozvěny.

Třetinový průměr trubky oproti běžným roletám

Látková roleta ZOOMTECH může být zhotovena v šířce až pět metrů a dokáže zajistit maximální funkčnost při využití minimálního prostoru. Ve srovnání s běžnými roletami této velikosti, které bývají na nápadně velké trubce o průměru 15 centimetrů, se ZOOMTECH pyšní trubkou o pěticentimetrovém průměru. Tohoto minimalistického řešení je docíleno díky patentované technologii, která zamezuje prohýbání trubky i ve velkých délkách a následné deformaci látky. Díky velkorysému rozměru rolet zůstává celistvost prosklené plochy nenarušena, velikost technických prvků je však redukována na minimum. Výsledek tak působí elegantně a čistě.

Kontakt:
BEMATECH, s. r. o.