IMAGINOX- objevte unikátní vlastnosti nerezu

09.10.2015 11:30
VYUŽITÍ NEREZOVÉ OCELI PRO TVORBU WELLNESS PRODUKTŮ JE PRO MNOHÉ ZÁKAZNÍKY STÁLE NOVINKOU, PŘESTOŽE TENTO UNIKÁTNÍ MATERIÁL NABÍZÍ NEJEN NEJKVALITNĚJŠÍ ZPRACOVÁNÍ DÍKY NEJNOVĚJŠÍM TECHNOLOGIÍM, ALE TAKÉ ZCELA NOVOU MOŽNOST INDIVIDUÁLNÍHO PŘIZPŮSOBENÍ VÝROBY PŘÁNÍM KLIENTŮ.

Společnost Aquamarine Spa je na českém trhu wellness produktů již řadu let a patří ke špičkám ve svém oboru. Spolupráce s předními světovými výrobci zajištuje nejvyšší kvalitu a servis. V loňském roce se společnost Aquamarine Spa stala výhradním partnerem firmy Imaginox vyrábějící precizní nerezové bazény. Firma Imaginox s výrobou v České republice se zaměřuje především na nerezové bazény, dále však i na výrobu nerezových vířivek a ostatních wellness produktů.  „Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat s firmou Imaginox. Vlastní výroba v České republice, nejmodernější technologie výroby a profesionální přístup, to vše nám dává jistotu, že spolupráce s firmou Imaginox je tou nejlepší volbou.“ Říká CEO společnosti Daniela Fuxová.

Nerez je díky své odolnosti, nižší hmotnosti a vynikající strukturální pevnosti velmi vhodný právě pro výrobu wellness produktů. Nerezová ocel totiž nejen dobře vypadá, ale díky svým unikátním vlastnostem jsou tyto produkty velmi kvalitní a mají dlouhou životnost. Další velkou předností, zejména pro oblast wellness, je například antibakteriální povrch, který zajistí velmi snadný provoz a údržbu. „Naši klienti určitě také ocení možnost individuálního řešení. Bazén i vířivku je možné vytvořit téměř v jakémkoli tvaru a velikosti dle představ klienta.“ Nerezový materiál je vhodnou volbou také pro zákazníky, kteří nemají dostatečný prostor pro manipulaci a instalaci velkých skořepinových bazénů nebo vířivek. Produkt se v tomto případě ve výrobě připraví, na místo realizace doveze po částech a následně se svaří. Díky tomu je instalace vhodná i do nepřístupných exteriéru a interiérů.

Z pohledu naší společnosti je spolupráce s firmou Imaginox velkým krokem. V současné době jsme tak schopni nabídnout kompletní škálu wellness produktů a vytvořit tak privátní či komerční wellness přesně dle individuálních požadavků klienta.“

foto: www.tadeasmarek.cz