Autodesk Forum 2007 představí software budoucnosti

Autodesk, s.r.o.

7. 6. 2007, od 9.00 hodin v hotelu Hilton v Praze

12. 6. 2007, od 9.00 hodin v hotelu Crowne Plaza v Bratislavě

Již čtvrtý ročník konference Autodesk Fórum se koná 7. června v pražském hotelu Hilton. Tradičně se jedná o setkání obchodních partnerů společnosti Autodesk a jejího distributora pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko společnosti Tech Data Distribution. Součástí programu jsou odborné přednášky a workshopy na téma nových softwarových technologií za účasti odborníků Autodesku z domova i ze zahraničí.

Významnou novinkou je také první ročník slovenské konference Autodesk Forum v bratislavském hotelu Crowne Plaza, která 12. června naváže na pražské setkání. Autodesk tak reaguje na poptávku slovenských uživatelů, jejichž zájem se, stejně jako v České republice, rok od roku zvyšuje.

Autodesk Forum 2007 dále rozšiřuje svůj program o nabídku workshopů. Již tradičně se mohou zájemci zúčastnit workshopu AutoCAD 2008, v letošním roce navíc též workshopu Revit Architecture 2008, AutoCAD Civil 3D 2008 a Autodesk Inventor 2008. Pracovní workshopy budou probíhat po celý den v jednohodinových blocích v Praze i Bratislavě a po jejich absolvování zákazník obdrží třicetidenní verzi prezentovaného programu a Autodesk Forum certifikát.

Uživatelská konference Autodesk Forum má návštěvníkům předat nejnovější poznatky a praktické dovednosti z oboru. Z tohoto důvodu jsou přednášky rozděleny i podle oborových segmentů. Účastníci akce budou mít možnost se v průběhu dne podrobně seznámit s produktovými novinkami řady 2008 a získat aktuální informace o programech, které používají ve své praxi. Společnost Autodesk opět očekává překročení loňské účasti, kdy se Autodesk Forum zúčastnilo přes 470 návštěvníků.

Podrobnější informace o konferenci Autodesk Forum 2007, podrobný program, stejně jako registrační formulář, jsou k dispozici na adrese www.autodeskclub.cz/forum.

O společnosti Autodesk
Autodesk je světový lídr v oblasti 2D a 3D návrhového softwaru pro výrobu, stavebnictví, média a zábavu. Od uvedení aplikace AutoCAD v roce 1982 vyvinul Autodesk nejširší portfolio špičkových řešení digitálního prototypování, která pomáhají zákazníkům prakticky zkoušet nápady ještě před jejich realizací. Společnosti žebříčku Fortune 1000 využívají nástroje Autodesku k vizualizaci, simulaci a analýze reálného fungování svých návrhů už v počátečních stádiích vývoje, což jim pomáhá šetřit čas a peníze, zvyšovat kvalitu a podporovat inovace.
Další informace o společnosti Autodesk najdete na webových stránkách www.autodesk.com nebo www.autodesk.cz.

O společnosti Tech Data Distribution
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, která je od roku 1999 vlastněna americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. Společnost dosáhla v roce 2006 obratu 6,75 mld. Kč.
Informace o společnosti Tech Data Distribution najdete na www.techdata.cz a www.techdatask.sk.

O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 90 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 21,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2007. Více informací najdete na www.techdata.com.