V roce 2005 se v rotterdamské přístavní čtvrti Lloyd otevřela restaurace Wijn of Water (víno nebo voda). Restauraci s rozlehlou terasou tvoří sestava námořních kontejnerů. Budova je dočasná, poněvadž v tomto nebo příštím roce by se měla přestěhovat o 250 metrů do bývalého skladiště Sint Jobsveem. Kvůli své dočasnosti byl na stavbu také omezený rozpočet. Od první skici po dokončení restaurace uběhlo jen půl roku. Na realizaci dohlížel sám vedoucí restaurace.
Pro stavbu bylo vybráno devět starších kontejnerů dlouhých 40 stop (12 metrů) a průřezu 2,5 x 2,9 metru. Všechny technické instalace jsou umístěny z venkovní strany, což vytváří zajímavý utilitární dotek. Výsledná kompozice ze dvou vyskládaných kontejnerů staví k městu zeď. V horním patře jsou kanceláře a místnost pro technické instalace.
Po vstupu se restaurace otevírá směrem ke kanálu Maas. Venkovní terasa je z jedné strany sevřena položeným kontejnerem. Menší kontejner je umístěn souběžně s velkou hmotou, což ve spojení s věžovitě postaveným kontejnerem vytváří místo se dvěma terasami. Vztyčený kontejner je takovou reklamou pro restauraci a také dotváří protiváhu k velké nízké stěně. Po praktické stránce kontejner slouží jako skladovací místo.
Některé dveře kontejneru jsou otevřené a vyplněné skleněnými tabulemi. Obyčejné radiátory zabraňují vizuálně hezkému gestu otevřenosti. Delší stěny kontejneru obrácené k terasám jsou otevřené a vyplněné okny. Pracovní a kancelářské prostory mají menší okna. Uvnitř restaurace jsou menší boxy, kam jsou umístěny toalety a kuchyňský sklad. Prostorová kompozice z kontejnerů a jejich vnitřní náplň svým způsobem na přístavní hrázi dává logický smysl.