Spolupráce:Veronika Bezděková, Jaroslav Holub, Tomáš Šenovský, Monika Drholecká
Projekt:2013–2014
Realizace:2014–2018


zpět na článek
2 komentáře
Rozměry
Lukas Z.
| 01.08.19 04:49
Moc hezké! Jsou někde ke zjištění rozměry půdorysu či jednotlivých místností?
Vážně podařené!
Paco28
| 08.08.19 10:43
Zvolená forma, provedení, materiály, dispozice- všechno se mi líbí. Zvenku i zevnitř. Gratuluji panu Mrvovi a jeho týmu k povedené práci.
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Kamil Mrva Architects