Důležitým faktorem při realizaci tohoto interiéru byla fungující spolupráce mezi architektem, provozovatelem a investorem, která nás dovedla k naplnění představy o tváři současné odvážné a progresivní restaurace.
KONCEPTUnifikovanému interiéru dnešních českých restaurací zabránila i naše osvědčená spolupráce s holandským designerem Bartem Vosem, který do projektu již tradičně vnesl osvěžující pohled jiné kultury a osobitý holandský design.
Jemný rozdíl mezi tupým kopírováním retra a chytrým přejímáním fungujících principů všech stylových období vede k odvážnému a modernímu designovému řešení. Výsledkem je interiér, který se nebojí kombinací materiálů, ani jisté monochromatičnosti a akcentů jak v barvě, tak i v tvarosloví mobiliáře.
Vyvrcholením je restaurace s dobrým jídlem i atmosférou a interiérem, který jde přes českou zvyklost a pomalými krůčky zvedá laťku obecného vkusu.
DISPOZICERestaurace na ploše 900 m² kombinuje všechny oblíbené typy gastro provozů:
- snídaňová „grab and go“ zóna
- kavárenská část se stoly, které zdobí repliky holandských mistrů, s intimním boxovým sezením
- k rychlému obědu můžou návštěvnici zasednout k barovým stolům přímo u výdejů, nebo si dát na čas v klidnější části restaurace u masivního stolu, kde může usednout i větší společnost
- stejně tak je restaurace připravena na večerní provoz, kdy atmosféru podtrhnou zejména designová svítidla a oblíbené neony
Prostory se dají variabilně členit na komornější zóny pomocí závěsů. Akcent plechového obkladu zázemí budí dojem, že je celá kuchyně vsazena do odbytového prostoru jako červený box s průhledem do kuchyně.