Adresa: Slovenská Kajňa 84, Vranov nad Topľou, Slovensko
Investor:súkromná osoba
Projekt:2015
Realizace:2015-18
Užitná plocha:102 m2
Zastavěná plocha:133 m2
Plocha pozemku:912 m2
Obestavěný prostor:886 m3


zpět na článek
2 komentáře
Predmet
Slavo
| 08.06.19 12:27
Uplna parada, neje tomu co vytknut
Neje co vytknut?
Q
| 09.06.19 05:48
A co třeba dispozice? Každá cesta z ložnice na záchod jako promenáda pro pavlači se skleněnou podlahou... Co záchod pro tři ložnice v koupelně, resp. záchod v přízemí přístupný přímo z kuchyně?
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od H2A | architects