Spolupráce:Jana Šťastná
Realizace:2018


zpět na článek
3 komentáře
Gratulace
šm
| 05.12.18 02:27
Po dlouhé době skvělá rekonstrukce. Perfektní uspořádání dispozice pro poměrně malý byt - možnost do široka propojit dětský pokoj s obývákem, denní světlo v kuchyni...a přitom žádné zbytečné chodby. Gratuluju klientům i architektům!
Příjemná proměna
Andrea Padevítová
| 06.12.18 09:36
Velice příjemná proměna, rekonstrukce s citem. Nové nemusí znamenat chladné a bez fantazie....tady se to potvrzuje Příjemné místo k bytí.
Dva otazníky
ferdos
| 06.12.18 05:42
WC? Úložné prostory?
Přidat nový komentář
Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce. Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny.
Redakce archiweb.cz ctí v maximální možné míře svobodu slova, nicméně ve vyjímečných případech si vyhrazuje právo smazat nebo opatřit komentářem příspěvek, který se netýká tématu diskuse, porušuje platné zákony ČR nebo dobré jméno portálu, obsahuje vulgarismy nebo má reklamní charakter.

Více staveb od Martin Neruda