ZUMTOBEL získal dvě ocenění iF produkt design award 2011

Vložil
Tisková zpráva
02.03.2011 08:00
Zumtobel Lighting

Na veletrhu iF International forum design Hannover 2011 získala svítidla PANOS INFINITY LED a stojací lampa OPURA ocenění iF produkt design award 2011. Skutečnost, že produkty Zumtobel opět obdržely ocenění je potvrzením vysokého standardu designu a také jejich skvělé světelné kvality a účinnosti. „Velmi nás těší toto mezinárodní ocenění. Pro nás cena jako iF produkt design award znamená, že svítidla, která obvykle vyrábíme v těsné kooperaci s renomovanými designery, mají kreativní sílu potřebnou pro vybudování nových trendů a vytyčení nových standardů“, řekl Reinhardt Wurzer, Zumtobel Marketing Manager.

Do této významné designové soutěže bylo přihlášeno celkem 2765 produktů od více než 1000 mezinárodních společností. 993 produktů bylo oceněno. Cena iF produkt design se řadí mezi nejvýznamnější světová ocenění. Ocenění produkty budou vystaveny na veletrhu v Hannoveru od března do června 2011.

Svítidla PANOS INFINITY LED, stojací lampu OPURA i další produkty ZUMTOBEL Vám rádi předvedeme v Light Centru společnosti Zumtobel, Jankovcova 2, Praha 7.
Těšíme se na setkávání s Vámi.

> www.zumtobel.cz

0 komentářů
přidat komentář

Související články