Zumtobel sází na kvalitu

Kvalitní svítidla a pět let záruky navíc

Vložil
Tisková zpráva
29.03.2010 08:45
Zumtobel Lighting

Tento znak bude odkazovat na to, že pro výrobky Zumtobel platí 5tiletá záruka. Vynikající design a nejvyšší kvalita - to jsou charakteristické znaky výrobků Zumtobel. Tento požadavek podtrhuje společnost Zumtobel právě zárukou na výrobky, prodlouženou na 5 let
Od 1. dubna 2010 nabízí Zumtobel jako první výrobce svítidel na světě pětiletou záruku na kompletní portfolio svých výrobků. Tímto krokem zvýrazňuje Zumtobel vedoucí postavení v inovaci, designu a kvalitě. Jednostranné prodloužení záruky na 5 let se vztahuje na kompletní osvětlovací systém od společnosti Zumtobel, včetně předřadných nebo provozních komponent. Výjimku tvoří pouze opotřebitelné díly jako konvenční zdroje nebo baterie nouzových svítidel. U svítidel s LED zdroji, jsou součástí záruky také tyto LED diody.


Pan Martin, Brandt, COO společnosti Zumtobel AG, k tomu říká: „Díky mimořádně vysokému standardu designu Zumtobel, jsme partnerem pro světelná řešení, která nejsou ovlivňována krátkodobými trendy. Formou záruky na výrobky, prodloužené takto na 5 let, podtrhujeme tuto trvanlivou a dlouhodobou myšlenku jako výhodu pro naše zákazníky a stáváme se tak první firmou v osvětlovacím průmyslu, který na tento vysoký požadavek na kvalitu pohlíží jako na povinnost či závazek. Vedle vynikajícího designu dbáme na excelentní provedení našich výrobků.  Na základě toho jsou certifikovány všechny závody společnosti Zumtobel dle normy kvality ISO 9001 a disponují certifikacemi relevantními pro životní prostředí dle normy ISO 14001.“

V důsledku stále rychlejšího vývoje LED technologií se do popředí zájmu dostávají témata kvality a životnosti. LED zdroje jsou mimo jiné atraktivní i díky své vysoké životnosti až 50.000 hodin. Těchto hodnot se však dosahuje pouze tehdy, pokud jsou LED čipy integrovány také do technicky vyspělých svítidel s efektivním chlazením a kvalitními  součástmi.  Společnost Zumtobel vlastní know how pro vývoj a výrobu technicky a kvalitativně hodnotných svítidel v designu s dlouhou životností a proto je také schopna poskytovat záruku v trvání 5 let.

Zákazníkovi tak tato důležitá iniciativa dává jistotu, že pořízením výrobků pro světelná řešení od společnosti Zumtobel sází na budoucnost.

Související články