Vytvořte vlastní dekor z mozaiky: je to snadné

Vložil
Tisková zpráva
19.12.2017 07:00
Španělská značka Hisbalit nabízí nejen architektům, ale i všem, kteří chtějí mít jedinečný interiér, službu, jež vás překvapí svou jednoduchostí. Originální obklady v nejvyšší kvalitě nyní můžete mít za měsíc od vlastního návrhu na zdi. Nebo na podlaze. Nebo všude, kde chcete vytvořit neopakovatelný a osobitý obklad.


Vymyslete, zkombinujte… tvořte

K těmto třem jednoduchým krokům přidejte výběr z 19 standardních a neomezeného množství vlastních vzorů dekorací z mozaiky. Dekoraci můžete vytvořit z více než 200 barev v lesklém provedení, do wellness pak jsou k dispozici protiskluzné povrchy.



Jak vše funguje? Nejprve si vyberete buď standardní dekoraci, nebo zašlete vlastní nákres. V katalogu Hisbalit si zvolíte některou z mnoha barev, španělský tým výrobce mozaiky s naší českou podporou zpracuje podle vašeho nákresu návrh, resp. vizualizaci mozaikového dekoru. Po vašem odsouhlasení návrhu a ceny se daný vzor vyrobí. A pozor: dodací lhůta je pouze čtyři týdny!


Krátká dodávka připravená k aplikaci

Originální dekorace (mozaika) přijde vám nebo vaší realizační firmě nalepená na standardních platech formátu 33,33x33,33 cm a zabalená v krabicích. Jednotlivá plata jsou očíslovaná a součástí dodávky je podrobný nákres a instrukcemi pro pokládku. Tyto na míru tvořené mozaiky vnesou do vašeho projektu originalitu a nezaměnitelný šarm.



Chtěli byste na zdi rodinné restaurace například mozaiku s portrétem jejího zakladatele? Nebo na podlaze koupelny vzorek vaší oblíbené květiny? Všechno toto Hisbalit umí připravit v termínech i cenách, které vás velmi příjemně překvapí.

Proč vyzkoušet službu mozaika na míru?
- můžete měnit barvy standardních dekorací, anebo tvořit svoje vlastní
- dáte prostor své fantazii a dotvoříte interiér podle svého nápadu
- návrhářský tým Hisbalit během pár týdnů promění vaši ideu na mozaiku
- obchodní, hotelové nebo wellness provozy získají nový rozměr
- v obytných, na míru navržených interiérech vynikne jejich osobitost



Chcete vyzkoušet, jak služba mozaiky na míru funguje? Napište nám, rádi vám připravíme návrh i cenovou nabídku na vaši jedinečnou mozaiku.

www.fingres.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články