reSITE 2017: In/visible City

Vložil
Tisková zpráva
11.11.2016 11:10
Téma výroční konference oznámeno!

#reSITE2017 se zaměří na to, co není vidět, a přesto určuje podobu města. Co to přesně znamená? Fascinuje nás anatomie měst. To, jak se infrastruktura promítá do designu. Jak se projevují vitální systémy města v architektuře a městské krajině. Budeme se zabývat vším, co dělá město funkčním, co pohání ekonomiku a spotřebovává podstatnou část městských rozpočtů, ačkoli to není vidět na povrchu - například technické infrastruktury, jako voda. Ukážeme kvalitní městská prostranství, úchvatné budovy, mezilidské sítě a procesy participace, které spoluutvářejí podobu měst budoucnosti. Představíme nejkvalitnější a oceněné projekty, zaměříme se na styčné body infrastruktur se soukromým developmentem, na zapojení občanů a chytrá řešení.
 
reSITE 2017: In/visible City

se uskuteční 22-23 června ve Foru Karlín v Praze.

reSITE zve inspirující a inovativní architekty dneška, krajinné architekty, urbanisty, starosty a iniciativní tvůrce měst. V Praze se podělí o fascinující myšlenky, posunou limity přemýšlení o městech a představí praktické příklady, jak úspěšně řešit složité výzvy. Na reSITE najdete nové příležitosti, nová partnerství a poznáte cesty, jak udělat naše města lepšími.


Kdy budou spuštěny zvýhodněné registrace?
Registrace budou spuštěny v průběhu listopadu. Nenechte si ujít naši speciální nabídku, kterou Vám zašleme v příštím vydání novinek z reSITE. 

0 komentářů
přidat komentář

Související články