Armstrong, již rok hrdý partner showroomu Kaštanová

Centrum Kaštanová patří mezi nejmodernější a nejatraktivnější showroomy v České republice. Hlavním smyslem je nabídnout návštěvníkovi praktickou a poutavou prezentaci řešení v rámci stavebnictví, designu a vybavení interiéru. Nicméně, kromě podpory odborné veřejnosti, nabízí Kaštanová i užitečnou inspiraci pro architekty. Přirozeně se tak celý projekt těší velkému zájmu českých i mezinárodních firem v této oblasti, které jej nadšeně podporují. Mezi klíčové partnery patří již rok i společnost Armstrong, přední celosvětový výrobce a prodejce stropních podhledových systémů.



Armstrong v rámci Centra hrubé výstavby

Celý areál, podpořen čtyřiceti partnery, nabízí 14 samostatných showroomů. Jedinečné je především Centrum hrubé výstavby, které nabízí všechno klíčové pro novou stavbu od betonových prefabrikátů a tvárnic, přes rozvody vody, vytápění a klimatizaci až po inteligentní stavby a designové funkční celky. Klíčovou součástí každé stavby jsou i stropní systémy, a proto mezi partnery projektu Kaštanová nemůže chybět ani společnost Armstrong, přední celosvětový výrobce a prodejce stropních podhledových systémů s více než stopadesátiletou historií. Právě jedinečnost řešení a rozsáhlé portfolio produktů patří mezi výsady společnosti Armstrong. Nejen pro zástupce odborné veřejnosti se tak nabízí unikátní možnost získat inspiraci pro realizaci svých projektů. Ať už doma, v práci, v nemocničních zařízeních, učebnách, obchodech nebo restauracích, Armstrong nabízí interiérová řešení, která zvyšují komfort, efektivnost prostor a vizuální dojem.

Otevírací doba a lokalita

Showroom Kaštanová patří sice mezi nejzajímavější komplexy v oboru, ale zároveň se jedná o živý organismus. Dynamickému trhu je nutné se neustále adaptovat, a proto se expozice neustále aktualizují. Nepochybně tak nezůstanete u jediné návštěvy. Tomu bylo uzpůsobeno umístění areálu, které se nachází 8 minut autem z centra Brna a 2 minuty od křižovatky dálnic D1 a D2. Stejně tak i otevírací doba, kdy je otevřeno každý den kromě neděle. Náklonost návštěvníků si showroom Kaštanová získává i spektrem charitativních aktivit a ochranou životního prostředí, což je filozofie, kterou vyznává i společnost Armstrong.

0 komentářů
přidat komentář

Související články