Okno DEF – ideální volba pro prosvětlení interiéru pod plochou střechou

Vložil
Tisková zpráva
01.06.2016 06:40
FAKRO CZECH s.r.o.

Okno do plochých střech DEF je nyní dostupné ve verzi ColourLine! Umožňuje barevně sladit okno se stylem stávající střechy. Široká nabídka barev je shodná s paletou RAL Classic.


Inovativní okno do plochých střech DEF prosvětluje přirozeným světlem prostory pod plochou střechou. Vyniká velmi dobrými termoizolačními parametry – součinitel U=0,76 W/m2K* a moderním vzhledem.

Zasklení vytvořené pomocí technologie vlepování skla zaručuje vysokou odolnost a esteticky příjemný vzhled.  Díky speciálním tvarům profilů se okno do plochých střech charakterizuje až o 16 % větší plochou zasklení v porovnání s řešeními, která nabízí konkurence.
Okno lze vyrobit v libovolném rozměru v rozsahu 60x60 – 120x220 cm. Možnost výroby okna v nestandardním rozměru umožňuje snadnou výměnu stávajících světlíků a zlepšení termoizolačních parametrů celé budovy.  DEF je vybaven energeticky úsporným zasklením, což umožňuje jeho použití v pasivních stavbách.

Okno je ovládáno v bezdrátovém systému Z-Wave a vybaveno dešťovým čidlem, který spouští funkci zavírání okna již během prvních dešťových kapek.

Jedná se o okno s elektrickým ovládáním řízené bezdrátovým systémem Z-Wave, vybavené dešťovým čidlem, které automaticky spouští funkci zavírání otevřeného křídla již během prvních dešťových kapek.

*pro okna D_F DU8 dle EN 12567-2
0 komentářů
přidat komentář

Související články