Nejvyšší řada minerálních stropních podhledů Armstrong je doslova a do písmene "ULTIMÁtní"

Jedna z nejoblíbenějších desek Armstrong se stala ještě větším hitem.

Máme ve své nabídce jednu z nejoblíbenějších stropních desek. To nám ve společnosti Armstrong ale ke spokojenosti nestačí. Proto jsme přepracovali stropní desky Ultima a přinášíme zákazníkům několik vylepšení.



Řada desek Ultima+ nové generace představuje zářivou bílou plochu s 87% světelnou odrazivostí. V porovnání s nepřímým osvětlením Vám pomůže dosáhnout 16% úspory nákladů*.

Zcela barvené hrany dodávají desce trvanlivost a vylepšují vzhled. Přidali jsme modernizovaný detail hrany MicroLook 90, který lépe přiléhá na standardní i designové konstrukce, a navíc i lépe vypadá. Jednoduchou údržbu a delší životnost umožní nová povrchová úprava s jemnou texturou, která se lehce omývá a je odolná vůči poškrábání.

Nová řada Ultima+ se jako první na světě pyšní certifikátem Cradle to Cradle (C2C) pro kompletní řadu stropních desek. Ze 64 % je vyrobena z recyklovaného materiálu a je k dispozici ve třech hustotách. To umožňuje architektům zvolit potřebnou pohltivost zvuku a zvukový útlum pro dosažení optimálních akustických podmínek. Standardní Ultima+ má střední, Ultima+ OP nízkou a Ultima+ dB vysokou hustotu. Tím je dosaženo u desek Ultima+ OP maximální zvukové absorpce αw= 1,00 a u desek Ultima+ dB zvukové izolace až 43 dB. Standardní deska Ultima+ nabízí vyvážené parametry zvukové absorpce a zvukové izolace.



Nejenže řada Ultima+ patří do akustické třídy A, dosahuje navíc výborných výsledků co do kvality vzduchu. Získala hodnocení VOC A+ pro výrobky s extrémně nízkými emisemi těkavých organických látek a splňuje podmínky ISO 5. Je odolná vůči požáru (REI 90) a vlhkosti (95% RH) a spadá mezi naše produkty s 30letou zárukou na kompletní systém.

Produkty řady Ultima+ jsou 100% recyklovatelné v rámci obou Armstrong recyklačních programů. Prvním z nich je recyklační program pro podhledy na konci jejich životnosti, určený pro všechny minerální podhledy z rekonstrukcí budov (i pro ty z nich, které nejsou značky Armstrong). Tím druhým je recyklační program recyklace odřezků ze stavby, při němž dochází k vytřídění odřezků vzniklých při montáži a jejich recyklaci, místo toho, aby byly vyhozeny na skládku.

Společnost Armstrong tak opět přináší další zdokonalení na poli stropních podhledových systémů pro ještě větší spokojenost všech investorů a koncových uživatelů. Bližší informace naleznete zde.

*V souladu s Brinjac Engineering Study 2006.

0 komentářů
přidat komentář

Související články