KASKÁDOVÉ ZAHRADY – revoluční novinka v oblasti designu a architektury !

Vložil
Tisková zpráva
05.10.2015 21:30
Němec s.r.o.

Také jste vždy obdivovali zelené vertikální zahrady? Bývaly až do této chvíle doménou převážně velkých kancelářských budov a developerských projektů. Nyní nastává zcela nová epocha v dějinách vertikálních zahrad! Díky novému, jedinečnému, patentovanému  systému “Cascade garden” od společnosti Němec s.r.o. se může tato svěží zelená zahrada stát dominantou Vašeho domu, bytu, kanceláře či showroomu. Splňte si svůj sen a přeneste kousek přírody přímo do vašeho interiéru!



Překvapí Vás svou krásou a blahodárným vlivem na vaše smysly! 

Vertikální zahrady jsou horkým  trendem v architektuře a designu, zažívají ohromný boom jak u nás , tak ve světě.  Společnost NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY patří ke špičce ve svém oboru, realizovala nádherné vertikální zahrady v mnoha stylových bytech, nákupních centrech, designových kancelářských budovách či fasádách.
S léty zkušeností a vzrůstajícím zájmem veřejnosti v nás dlouhou dobu klíčil revoluční nápad. Co kdyby si takovou zelenou stěnu mohl doma sestavit doslova každý? Aby cena nebyla příliš vysoká a aby si český národ kutilů s konstrukcí dokázal poradit sám… Bylo nutné několik let vývoje, ale nakonec se podařilo. Vyvinuli jsme vlastní novou generaci vertikálních zahrad pod názvem – KASKÁDOVÉ ZAHRADY.
         
Pro zákazníka je to velmi jednoduché. Navštíví naše webové stránky www.kaskadovezahrady.cz, kde poté, co načerpá inspiraci z fotek prezentující krásné realizace z poslední doby, může rovnou vstoupit do eshopu a nakoupit veškeré komponenty pro tvorbu vlastní kaskádové zahrady. Jde o systém samo-zavlažovacích truhlíků, do kterých se zavěšují jednotlivé květináče s rostlinami. Vše lze naplánovat online a také je možné si vytvořit online nezávaznou kalkulaci, která je poté zaslána ve formě pdf do emailu.

Na plochu 1m2 se vysazuje 30 až 35 rostlin. Z těchto rostlin a květin je pak možné poskládat barevné obrazce dle vlastní fantazie. Veškeré květiny a rostliny včetně svítidel jsou pak také k výběru na našich webových stránkách.

Hlavní výhody kaskádových zahrad jsou:

•    jednoduchost
•    spolehlivost
•    záruka 10 let
•    možnost realizace zahrady svépomocí
•    minimální nároky na servis – není nutná odborná pomoc
•    u menších stěn není nutno instalovat automatickou technologii zavlažování – po manuálním napuštění    systému vydrží stěna 2-3 týdny bez dopouštění vody
•    cena od 9.500,-/m2 včetně rostlin - bez závlahy a osvětlení
 
Můžete si zvolit, jakým způsobem budete realizovat vlastní kaskádovou zahradu:
•    Přivezeme kompletní zahradu i s rostlinami a technologií závlahy. Názorně ukážeme, jak zahradu jednoduše sestavit, zapojíme závlahu a vysvětlíme, jak celý systém funguje.
•    Zahrady na klíč – vy se o nic nestaráte, vše uděláme my.

Pro ty, kteří se rozhodnou stěny realizovat doma sami, máme na webových stránkách mimo manuálu k návodu také několik videí, kde je krok za krokem ukázano, jak postupovat.
0 komentářů
přidat komentář

Související články