Archtiles otevřelo Brno!

Vložil
Jan Kratochvíl
10.09.2013 11:25
ARCHTILES s.r.o.

„Akce, po které si přál mít druhý den ráno nejeden ze zúčastněných na hlavě obklad“ - tak by se dala popsat open party společnosti Archtiles, která proběhla 27. června v Brně. Ihned po začátku akce se nový showroom Archtiles na Purkyňově 45 naplnil jednak dlouholetými příznivci obchodního týmu Archtiles, jednak novými tvářemi, které se přišly podívat na opravdu netradiční studio keramických obkladů a dlažeb.

Archtiles v logu používá za názvem své společnosti dovětek „Architects Support“ a ihned po vstupu do studia vám bude jasné, že se nejedná o prázdný marketingový dovětek, nýbrž o jasné zaměření firmy na servis pro architekty, designéry a milovníky designu. Sortiment, který studio nabízí, lze bez nadsázky považovat za nejširší průřez produkcí významných evropských výrobců.

Jak zaznělo v úvodním proslovu, místo by se mělo stát nikdy nekončícím veletrhem, který odráží jak aktuální trendy, tak dlouhodobé bestselery z oblasti slinutých dlažeb, obkladů i mozaik.

Opravdu nenucenou zábavu doplnily krátké vstupy výrobců (Atlas Concorde, Laminam, Bisazza, Ragno, Apavisa…). Někteří výrobci poukázali na nové série, které vytvořili právě pro architekty (design Industry, Frame, Concept, Archconcept…) jiní prezentovali technologické novinky a nové možnosti použití materiálů - např. lepení Laminam 1x1m na fasády až do výšky 22 m bez použití kotvení. Díky skvělému cateringu a neúnavným hudebníkům skončila open party až nad ránem.

Již na první pohled je strategie, personál i sortiment této společnosti zcela odlišný od klasických koupelnových studií, kterých se v každém městě vyskytuje bezpočet. I tak si lze vysvětlit velice bohatou účast profesionální veřejnosti při otevírání showroomu. Studio je otevřeno 5 dní v týdnu od 8:30 do 18:00 a od samotného začátku si nemůže stěžovat na nezájem architektů. S personálem si je možné dohodnout návštěvu i mimo oficiální pracovní dobu a poradenství, kterého se Vám dostane, je příkladně rychlé a profesionální. Podruhé budeme citovat jednoho ze zakladatelů společnosti Petra Kunta: „Čím více nám dáte podnětů k uspokojení Vašich požadavků, tím lepší služby a sortiment pro Vás budeme moci vytvořit."

Již dnes se brněnská obec architektů a designérů těší na pokračování této přátelské open party, během níž budou přestaveny další jedinečné novinky. Do té doby jsou samozřejmě všichni srdečně zváni k návštěvě a konzultacím. Tedy na viděnou v Archtiles!

ARCHITECTS SUPPORT BRNO
Purkyňova 45
612 00 Brno
(+420) 730 516 133
brno@archtiles.cz

Jaroslav Bednařík
(+420) 774 841 042
j.bednarik@archtiles.cz
Petra Kubátová
(+420) 731 506 305
p.kubatova@archtiles.cz


0 komentářů
přidat komentář

Související články