Archtiles míří do Brna!

Vložil
Pavlína Drbálková
20.05.2013 13:30
ARCHTILES s.r.o.

Mladá společnost Archtiles, která si zakládá na osobním přístupu, příjemné neformalitě a hlavně spokojenosti všech lidí kolem, brzy otevře v centru Brna nový showroom.  Kdo byl stejně jako my loni v listopadu na otevření pražského showroomu má v paměti uvolněný večer, Svatomartinská vína, italské speciality a neobyčejnou živou cimbálovku, jejíž složení se v  průběhu večera nečekaně doplňovalo o pracovníky společnosti Archtiles, tak o hosty večera, kteří v sobě objevili hudební nadání. 

O vtipné situace se postarali členové týmu Archtiles, kteří lehce formálnímu výkladu výrobců dodali veskrze neformální české znění. Tato atmosféra předurčila tyto večery spíše k večírkům, které končili hluboce po půlnoci.
Slavnostní atmosféra večera vyvrcholila křtem studia tohoto nového centra keramiky.  Obřad nepřežilo několik velkoformátových dlažeb, jejichž střepy podle slov Tomáše Bartošíka - Finančního ředitele – snad přinesou této nové společnosti mnoho štěstí. Soudě podle množství střepů si dovolujeme souhlasit.

Jeden ze zakladatelů společnosti Petr Kunt pak v krátkém proslovu vysvětlil podstatu vytvoření tohoto studia: "Naše společnost Archtiles si dala za úkol vytvořit Studio keramických obkladů a dlažeb, které architektům umožní v klidu a soukromí nahlédnout do  aktuální produkce evropských výrobců a to přehledně a na jednom místě. Nikdy nekončící veletrh nebo chcete-li výstava bude kontinuelně přizpůsobována přáním architektů. Zároveň však bude její složení odrážet aktuální trendy výrobců, kteří na vývoji nových sérii pracují s předními světovými designéry. Architekti by tak měli ve vzorkovně najít naplnění svých přání, ale také nečekanou inspiraci. Naše společnost nechce nikdy dosáhnout mamutích rozměrů, kde se těžko plní specif.přání jednoho konkrétního klienta. Zrovna tak se nechceme pouštět do nabízení nepřeberného množství interiérových komodit za účelem bezpodmínečného nárůstu obratu. Cítíme velkou zodpovědnost vůči architektům, kteří se na nás s důvěrou obrací."

" Abychom jejich důvěru nezklamali, musíme neustále monitorovat výrobu, sortiment, cenovou politiku i novinky co největšího počtu výrobců. Pouze tak se nám může podařit poskytnout nezaujaté a nezkreslené informace. Prostě nevyhovuje-li z nějakého hlediska produkt jednoho výrobce, je spousta dalších, kteří mohou vyhovět a je naší povinností dokázat reagovat bez snahy preferovat nějaký výrobek, kde se blýská na vyšší zisk, či podobně. Jedině tak si vysvětlujeme dlouholetou přízeň architektů, která je pro nás naprostým základem úspěchu.

V našem sortimentu začínáme čím dál více upřednostňovat produkty, u kterých výrobce používá technologie šetrné k životnímu prostředí. Již mnoho továren vlastní certifikace GREEN BUILDING, LEED atd, jsou však výrobci, kteří si ekologickou výrobu stanovili jako cíl, nikoli prostředek a takový používájí čím dál větší množství recyklátů. Takovým výrobkům chceme věnovat zvláštní pozornost."

Stavte se podívat do pražského showroomu v Praze Holešovicích, Dělnická 12 anebo si počkejte na Brno!
0 komentářů
přidat komentář

Související články