Pozvánka na křest nové publikace Kamil Mrva Architects

Už třetí publikace Kamil Mrva Architects představuje nejnovější realizace a projekty tohoto architektonického studia ze severomoravské Kopřivnice.

Architekt Kamil Mrva je jedním z nejvýraznějších představitelů mladší generace českých architektů. Krátce po dostudování brněnské Fakulty architektury a založení vlastního studia v rodné Kopřivnici, získaly značný ohlas jeho dřevostavby, které v sobě propojovaly soudobé architektonické tvarosloví s tradičními materiály a krajinným rázem beskydského regionu. V dnešní době už jeho studio realizuje stavby v mnohem širším regionu, nejrůznějších měřítek a ve větší materiálové škále, nicméně stále je v nich rozpoznatelná snaha o střídmost, jednoduchost a o propojení hledání nových cest s úctou k cestám již vyšlapaným našimi předky.

Přijďte se přenést do prostředí beskydského regionu, tolik propojeného s rukopisem studia Kamil Mrva Architects. Křest knihy současně otevře inspirativní prezentaci nejaktuálnějších prací, která naváže na předchozí pražskou výstavu v Galerii Jaroslava Fragnera v roce 2010.

Křest knihy a zahájení výstavy
v pondělí 20. května 2013 v 18.00 hod

v Light Center Praha
Zumtobel Lighting s. r. o.

Jankovcova 2
CZ-170 00 Praha 7

Doba konání výstavy
21. května – 7. června 2013

Otevírací doba
Po–Čt 9.00–17.00 hod
Pá  9.00–15.00 hod

Účast na křtu a otevření výstavy prosím potvrďte
do 15. 5. 2013 na adresu pavel.sobra@zumtobel.com
0 komentářů
přidat komentář

Související články