Archtiles představují luxusní mozaiky Mosaico+ CRONO

Vložil
Tisková zpráva
03.04.2013 10:15
ARCHTILES s.r.o.

Giorgetto Giugiaro je jeden z nejuznávanějších italských designérů. Je autorem kabátu mnoha automobilových legend. Mimo aut se věnuje i  průmyslovému designu, spolupracuje s firmami Seiko, Nikon, Apple, Swatch atd. Hlavním oborem jeho působnosti však zůstávají automobily. Podepsal se pod desítky studií i sériových návrhů.
Glorgetto Giufiaro se narodil v Garesiu jako syn malíře náboženských obrazů. Sám chtěl být malířem a umění proto také studoval. V sedmnácti ho ještě jako mladíka objevil lovec talentů od Fiatu a Giorgetto na jeho nabídku přikývl.  "Nahlodal mě už náš profesor ve škole, když mi říkal, že umělci často hladovějí a že mi tedy doporučuje využít talent na kreslení v jistějších disciplínách", vzpomíná Giugiaro. V roce 1959 přešel do známé designerské firmy Carrozzeria Bertone. V únoru 1967 založil vlastní společnost Ital Styling, z níž se brzy stal známý Ital Design.

NOVACrono


NOVACrono nabízí hned několik možností uspořádání mozaik od čtverečkované až po zkosené linie.
Tak jako u NOVACrono i zde můžete vybírat z 10 standardizovaných barev. Další výhodou produktu CRONO od Výrobce Mosaico+ je možnost kombinovat vícerobarev.

PULSARCrono


Každá varianta uspořádání mozaiek působí navenek velmi honosně a splňuje představy o moderním luxusním stylovém interiéru. Pochlubte se i  kolemjdoucím, protože PULSARCrono může být i v exteriéru.
Další výhodou kolekce PULSARCrono je možnost pokládky mozaiky na podlahu, avšak jen do lehce zatížených komerčních prostor.

Zajděte se na ně podívat do showroomu Archtiles , Dělnická 12, 7. patro, Praha Holešovice.

0 komentářů
přidat komentář

Související články