Cubola – designové řešení teras

Vložil
Pavlína Drbálková
01.03.2013 12:00
BOHEMIAFLEX CS, s.r.o

Aktuálními trendy ve stínicí technice jsou tzv. Outdoor living solutions – řešení pro co největší využívání venkovního prostoru. Řada klientů tráví celé dny v práci a v uzavřených prostorách s umělým osvětlením. Každou volnou chvíli proto chtějí trávit venku, na čerstvém vzduchu a užívat si volnosti. Proto je tady Cubola, která umožní daleko více využívat zahrady a terasy a zároveň do venkovního prostoru vnese eleganci a design.



Cubola je ideální pro soukromé účely a perfektní pro restaurace a hotely. Flexibilní terasová markýza se maximálně přizpůsobí různým potřebám a prostorům. Je skvělá jako reklamní nosič díky vertikálnímu prvku, který zároveň chrání před nízkým sluncem. Motorizovaný systém je nesen dvěma nebo čtyřmi hliníkovými pilíři bez viditelných spojů. Robustní, ale vzdušná a elegantní konstrukce zaujme na první pohled. Je stabilní, odolná vůči větru a díky několika variantám kotvení je možné ji umístit kdekoliv v prostoru nebo přikotvit k domu. Cubola je opatřena dvěma motory – jeden motor pohání horizontální pohyb markýzy ve vodících lištách, druhý motor pak zodpovídá za vertikální pohyb markýzy a čelního prvku.

Naprostým unikátem je možnost řazení pergol vedle sebe bez viditelných spojů, což ocení zejména v gastronomii, kde je nutné vytvořit větší prostor pro pohoštění zákazníků bez nutnosti přidávat stojné nohy a tím ubírat prostor pro posezení.



Cubolu je možné částečně nebo zcela uzavřít bočním krytím ScreenZip a tak vytvořit zcela uzavřený samostatný prostor. ScreenZip je opatřen potahem z tkaniny Soltis nebo screen, které jsou prodyšné, propouští denní světlo a umožňují průhled ven, zároveň však chrání před průnikem nežádoucího slunečního záření a hmyzu. Systém Zip také zajistí odolnost proti větru.

Technické informace

•    Barevné provedení: strukturovaný antracit RAL 7016 nebo lesklá bílá RAL 9010 ve standardu a ostatní RAL na vyžádání
•    Rozměry: maximální rozměr jednoho modulu je 5 000 x 5 000 mm. Pergoly lze spojovat.
•    Uchycení: Se 4 stojnými nohami nebo 2 stojnými nohami a kotvení k fasádě domu
•    Potah: speciální markýzová látka, která je ošetřena nano-technologií a odolává vodě, nečistotám, mastnotám a UV záření.

O firmě Bohemiaflex CS
Firma Bohemiaflex CS, s.r.o. je tradičním výrobcem stínicí techniky s dlouholetou zkušeností Má zaveden a používá systém řízení jakosti, který odpovídá ČSN EN ISO 9001:2008. Zaměřuje se na výrobu a montáž stínicí techniky pro exteriér a interiér a výrobu a pronájem stanů, nůžkových stánků a velkoprostorových stanů. Naším cílem je podílet se na určování tempa a změn v oboru našeho podnikání. Více informací a referenční stavby najdete na www.bohemiaflex-cs.cz nebo www.bohemiaflex.com.
0 komentářů
přidat komentář

Související články