Zimní Olověný Dušan 2013 - pozvánka na vyhlášení

Zdroj
Spolek posluchačů architektury při FA ČVUT
Vložil
Tisková zpráva
20.02.2013 15:10
Studentský Spolek posluchačů architektury při Fakultě architektury ČVUT slaví v roce 2013 dvacáté výročí svého obnovení a s ním i Olověný Dušan.
Již dvacátý rok je nezávislou porotou udělována studentům pražské Fakulty architektury soška Olověného Dušana za nejlepší projekty a nejlepší ateliéry jako celek, z toho poslední dva roky v obou semestrech a již potřetí i studentům nového oboru FA Průmyslový design.



Dámy a pánové, Dušan se při této příležitosti „háže do gala“ a my s ním! Krásné dámy ve večerních róbách, gentlemani ve fraku, lahodné koktejly, nevšední konverzace a hvězdy nejen architektonického nebe – to vše nás čeká na slavnostním vyhlášení zimního Olověného Dušana 21. 3. 2013 od 20:00 v Kině Lucerna v Praze s podtitulem „Dušan v gala“. Zde zároveň odstartuje výstava nominovaných a oceněných prací a ateliérů. Sledujte www.olovenydusan.cz.
Do výroční poroty Olověného Dušana přijali pozvání četní odborníci. Společnými silami po dvoudenním hodnocení zvolili nominované projekty a ateliéry. Ocenění budou oznámena na gala večeru 21. 3. 2013.

Porota Architektura:
 David Kubík
, Věra Konečná, 
Jan Mléčka, 
Petr Burian
, Vladimír Vašut

Porota Design:
 Marcel Mochal
, Jakub Berdych, 
Jan Fabián

Letošní nominované bude na vyhlášení možno poznat podle speciálního gala dresscode. Tentokrát se diváci dozvědí více informací přímo od autorů projektů a vedoucích ateliérů. Vyhlášení bude z kinosálu Lucerny přenášeno do kavárny a samozřejmostí je streaming online na www.olovenydusan.cz.

Pořadatelé slibují nezapomenutelný večer plný zážitků a informací, které jinde nelze získat. Nezapomeňte se s námi a s Dušanem třetí březnový čtvrtek „hodit do gala“!

0 komentářů
přidat komentář

Související články