Novoretro je internetový obchod s repasovaným nábytkem a doplňky z let 1900-2000

Vložil
Tisková zpráva
14.11.2012 09:00
V rámci svých aktivit neprodáváme pouze jednotlivé kusy, ale navrhujeme a zařizujeme i celé interiéry, ať už samostatně nebo ve spolupráci s architekty. Při jejich zařizování se snažíme o to, aby výsledek nebyl jen "časopisecko-hotelovým" interiérem, ale hlavně odrážel individualitu jeho obyvatel.
Protože nás interiérový design zajímá a baví, snažíme se přenést náš entuziasmus i do návrhů tak, aby se celý proces stal zábavou pro všechny zúčastněné. Jsme schopni se věnovat jak zařízení celého bytu tak jednoho pokoje, nebo jen vybrat solitérní kus pro zpestření již hotového interiéru.

Navrhujeme a zařizujeme interiéry buď v jednom stylu, od prvorepublikového ohýbaného nábytku (Thonet) přes chromový funkcionalismus, produkci UP závodů (J. Halabala) po Brusel 50-60 let až po 70. a 80. roky, nebo věci mixujeme se soudobou produkcí industriálního či dekorativnějšího charakteru.
Jsme alternativou pro kreativní lidi, kteří mají rádi stylový nábytek s příběhem v nových barvách a souvislostech.
Protože naše věci sami používáme, jsme schopni vybrat jednoduché funkční předměty, které odolaly zubu času a jsou často zajímavější než soudobá produkce.


Věci repasujeme ve třech základních liniích:
  • v dobovém duchu: používáme dobovou barevnost
  • new look: nové barvy, potahy apod.
  • free style: volná tvorba, repase v autorském výtvarném stylu


Část námi zrealizovaných interiérů si můžete prohlédnout na novoretro.net případně si sjednat osobní návštěvu u nás v showroomu na Štefánikově 36 v Brně.

Pokud by vás zajímalo použití retro prvků i v zahradách, navštivte naše stránky www.zahradni-architekti.cz, kde se můžete seznámit s naší "druhou" profesí - zahradních architektů.
0 komentářů
přidat komentář

Související články