PRESBETON a Skate elements

Vložil
Pavlína Drbálková
02.08.2012 10:40
PRESBETON Nova, s. r. o.

Společnost PRESBETON je jedním z předních českých výrobců betonového zboží, její hlavní sortiment tvoří venkovní dlažby, zdicí prvky, doplňky venkovní architektury a schodišťové prvky.
Zajímavou novinkou je vývoj a výroba speciálních skateboardových prvků, které jsou v prvé řadě určeny jako překážky do skateparků, ale své místo si najdou i na sportovních hřištích. Některé prvky jsou navrženy přímo pro skateboarding , jiné mají primární funkci odpočinkovou a jsou určeny pro veřejná prostranství.

Hlavní záměr byl, aby tyto prvky navozovaly tu pravou atmosféru ulice (street) což je hlavní myšlenkou skatebordingu – street skateboarding. Prvky jsou většinou mobilní, takže se dá plocha dle potřeby stále přestavovat podle představy a úrovně skateboardistů. Jejich tvarová a rozměrová různorodost umožňuje uživatelům variabilitu při nácviku triků různé obtížnosti. Jednotlivé prvky lze spolu kombinovat a vytvářet tak různé sestavy. Jednou z předností těchto prvků je, že lze jednoduchou úpravou docílit zlepšení parametru pro danou aktivitu (lze doplnit o kovovou hranu, dřevěný sedák či žulovou desku).



Vzhledem k variabilitě sestav není problém přizpůsobit velikost řešení požadavkům a možnostem zákazníka, tzn. i menší obec si může vybudovat zajímavý skatepark. Některé prvky vznikají přímo na základě požadavků zákazníků.

Skate elements PRESBETON jsou vyráběny v několika barevných provedeních, ale základním provedením je bílý beton podle trendu betonového mobiliáře po celém světě. Pro svůj zajímavý design jsou také oblíbeným doplňkem dnešní moderní architektury. Jejich nespornou výhodou je dlouhodobá životnost a odolnost.

Přehled nabízených skate prvků najdete na www.presbeton.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články