Letní exploze: mozaiky!

Vložil
Tisková zpráva
28.06.2017 06:00
Exploze barev v nápaditých dekorech. Retro design a precizní provedení. Španělská značka Hisbalit právě teď nabízí architektům obrovské možnosti.



Uprostřed žhavého léta jsme vyrazili do pouště okolo Los Angeles, Mekky modernistické architektury. Domy doslova zaplavené světlem v sobě propojují exteriéry s interiérem, je to svět plný nádherných prostorů a venkovních bazénů. Posuvné dveře, ocelové střechy, minimalismus, geometrie a funkčnost… to všechno rozehrává hru, plnou jasných a zářivých barev. Tady je věčné léto.
Bazény, palmy, půvab léta, dekor a barvy - to všechno jsou klíčové prvky, které inspirovaly designéry španělské značky Hisbalit při tvorbě nových kolekcí mozaiky.
Charakterizují je geometrické vzory, perleťový lesk a velmi odvážné kombinace barev. Architekty, interiérové designéry, ale i všechny milovníky designu okouzlí aktuální retro kolekce. Zavřete oči, zasněte se a otevřete dveře: třeba do hollywoodských ateliérů.



THINK PINK

Růžová v interiéru navozuje atmosféru klidu, měkkosti a sofistikovanosti. Spolu s tyrkysovou, mátově zelenou, žlutou a modrou v pastelových verzích evokuje esenci "padesátek". Přeneste se do Palm Springs, protože tehdy nešlo mít kuchyň a koupelnu jinou než růžovou. V HISBALITU si pohráli s touto charakteristickou barevnou paletou a geometrií: výsledkem jsou univerzální a radostné vzory mozaiky, které vnášejí svěžest do jakéhokoli prostoru.



ZELENÁ

Smaragd, malachit, tyrkys, nefrit - to je zelená ve svých mnoha přírodních odstínech. Víme, že světlé a pestré odstíny této sezóny zaplaví interiéry. Paleta zelených tónů harmonizuje s ostatními přírodními barvami jako je terracotta, korálová, žlutá, růžová křemene, ale i široká škála modrých odstínů. HISBALIT představuje zelený vesmír na dosah ruky... go green!



POOL PARTY

Oslnivé západy slunce, oranžové světlo na poušti, ohromující modernistické domy s lákavými bazény a hrající hudba. To všechno dnes symbolizují Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Elisabeth Taylor nebo Bob Hope, kteří živě klábosí a popíjejí suché martini… Letní noci plynou, atmosféra je plná barev. Užijte si terasy, zahrady a bazénu. HISBALIT navrhuje designy veselých a letních barev, se vzory inspirovanými "pool party". Přeneste se na Palm Springs, kde vládnou žluté, zelené, růžové s tyrkysovými barvami.



YELLOW FEVER

Riskantní a zároveň lákavá, žlutá se stala barvou sezóny. Konotace této barvy jsou nekonečné a někdy i konfliktní. Neexistuje žádná střední cesta: buď ji milujete, nebo nenávidíte. I když je zřejmé, že vždy přináší svěžest, radost a vyjadřuje nepopsatelnou atmosféru léta. Od pastelových odstínů až po citrusové verze, žlutá poznamená každý prostor nepopiratelnou osobitostí. A návrh HISBALITU? Geometrické tisky a směsi žlutých variací.



SKY IS BLUE

Palm Springs, poušť, kaktusy a modrá obloha... to vše najdete v interiérovém designu, když hledáte kontrasty. Jasně modré tóny v kontrastu k výrazným barvám, jako je oranžová, červená a žlutá a směsi v intenzivních barvách probouzejí smysly. Je to barva vody, oblohy, širých, čistých a svěžích prostor, co dělá modrou tak oblíbenou. Ve spojení s bílou, je efekt modré nepřehlédnutelný a spolu se svými chromatickými protiklady, oranžovou a červenou, dosahuje dynamické atmosféry.




Objevte více barevných inspirací na www.mozaiky.net
0 komentářů
přidat komentář

Související články