Armstrong, stropní kovové systémy - od vize k realitě na novém videu

Poznejte, jak se rodí kovový stropní systém

Nové video společnosti Armstrong, předního celosvětového výrobce a prodejce stropních podhledových systémů, zachycuje celý proces vzniku kovových stropních systému v klíčovém rakouském výrobním závodě Rankweil, od nápadu po samotnou instalaci.



Společnost Armstrong si po celou dobu své více než stopadesátileté historie zakládá jak na vysokých standardech kvality produktů, tak i na samotném výrobním procesu. Od jednoduchých standardních produktů až po individuální designová řešení jsou klíčovou součástí procesu moderní stroje, vysoká flexibilita a efektivní výrobní linky, které dodržují i vysoké ekologické standarty. Díky udržování kvality dle nejnovějších standardů a výrobního inženýrství uzpůsobeného na míru všem požadavkům, společnost nabízí zákazníkům spolehlivý a přesný servis.

Primárním účelem tohoto videa je tak představit vizi společnosti Armstrong jakožto člena asociace TAIM (The Association of Industrial Metal CeilingManufacturers) v praxi. Na poutavých záběrech je možné získat ucelenou představu a unikátní pohled do zákulisí procesu, který se může na první pohled jevit jako jednoduchý. Nicméně opak je pravdou. Právě dlouholetá praxe, spolehlivá technologie a vysoce vyškolený personál dokáže tak komplexní proces udržovat v perfektním chodu. Navíc právě lokalita Rankweil patří k vlajkovým lodím výrobních závodů společnosti Armstrong a není divu, že často slouží jako cíl exkurzí mnohých partnerů a klientů.

0 komentářů
přidat komentář

Související články