Showroom se skandinávským designem DesignVille nově v Brně

Vložil
Tisková zpráva
03.08.2016 08:25
Kdo hledá severský design, měl by se zastavit v Brně Králově Poli, kde najde nově otevřený showroom obchodu DesignVille.cz. Ten nabízí široký sortiment předních skandinávských a britských designerských značek, které si v showroomu můžete prohlédnout.

 


Showroom patřící zavedenému e-shopu DesignVille.cz najdete na ulici Vodova 68. Rohovou prodejnu rozhodně nemůžete přehlédnout - výlohy showroomu zdobí závěsné lampy a designové žárovky prémiových značek, mezi nimiž nechybí Tom Dixon, Muuto, &Tradition, Menu, Frama, Plumen a další.


 
Z původně obyčejného kancelářského prostoru je nyní místo, které vás po vstupu přenese na sever. Nechte se okouzlit nábytkem a doplňky vlajkových lodí skandinávského designu: Muuto, ferm Living, Menu, Normann Copenhagen, HAY, značek Iittala či Design Letters a uslyšíte perfektní zvuk reproduktorů Vifa.

DesignVille.cz si zakládá na pečlivém výběru značek a produktů, díky čemuž se vám do rukou dostane exkluzivní výběr novinek i bestsellerů pečlivě prověřených okem Katky a Michala Horákových, absolventů studií produktového designu a majitelů e-shopu a showroomu. "Jsme potěšeni, že například britského designéra Toma Dixona prodává online v Česku pouze DesignVille.cz", komentuje Michal Horák.


 
Nejžádanější zboží je v prodejně připraveno skladem. Například designovou ikonu, vázu od Alvara Aalta, si můžete hned odnést s sebou. Stejně tak i další doplňky a bestsellery mezi svítidly - ihned k odběru jsou například lampy Unfold, kolekce designových svítidel Beat a Cooper od Toma Dixona, sortiment značek Plumen, &Tradition a dalších.


 
Čím se nákup v e-shopu či showroomu DesignVille.cz liší od jiných prodejen? "Všechny naše značky a jejich sortiment perfektně známe. Každému zákazníkovi tedy dokážeme poradit a zajišťujeme mu individuální servis od rady až po objednání žádaného zboží," říká majitelka e-shopu Katka Horáková.

Osobní přístup je prioritou také při spolupráci s architekty a bytovými designéry, pro něž DesignVille.cz zprostředkuje dodávku potřebného množství vybraného zboží a navíc pro ně má připraveny výhodné podmínky spolupráce. Nalaďte se na severskou vlnu, inspirujte se anebo si nechte poradit s výběrem toho nejlepšího, co skandinávský design nabízí.
0 komentářů
přidat komentář