Dokonalá imitace dřeva do Vaší zahrady

Vložil
Tisková zpráva
25.04.2016 07:05
PRESBETON Nova, s. r. o.

Nová stavební sezóna je tady a společnost PRESBETON připravila pro všechny své zákazníky příjemnou novinku v podobě rozšíření oblíbené Natural řady BARK. Všechny výrobky z Natural řady BARK věrně imitují dřevo  různých reliéfů. Stávající nabídka produktů BARK zahrnuje dlažby, schody a dělicí prvky, které lze dle potřeby spolu kombinovat. Dlažba BARK je vyráběna v několika reliéfech – kůra, pražec, prkno, trám, letokruh a lze ji použít jako nášlapné desky nebo z ní lze vyskládat i celou plochu. Je určena spíše pro pochozí plochy, pouze v případě tloušťky dlažby 100 mm ji lze použít i pro místa se středním zatížením, tzn. pro občasný pojezd osobních automobilů.

Novinkou letošní sezóny je ucelený systém BARK, jehož součástí jsou dlažby, palisády, travní lem, žlab do dlažby, schody a květináče. Všechny tyto betonové prvky májí jednotný reliéf v podobě imitace prkna. To však neznamená, že v rámci systému BARK v reliéfu prkno není možné použít i jiné reliéfy dřeva. Fantazii se meze nekladou a výsledná realizace bude vypadat zaručeně přirozeně.

Všechny výrobky Natural řady BARK lze použít zejména v exteriérech, jako jsou zahrady, zpevněné plochy v okolí rodinných domů, parky, nádvoří kulturních a společenských center apod. Dlažba BARK je však také vhodná do interiérových prostor, jako jsou zahradní kuchyně, srubové domky, altány aj.

Všechny betonové prvky BARK jsou mrazuvzdorné a opatřeny impregnací proti znečištění a pronikání vody. Více na www.presbeton.cz



0 komentářů
přidat komentář

Související články