PechaKucha Night Plzeň vol.11 v Divadle J.K.Tyla a v gala!

Zdroj
Kristýna Blahetová, PechaKucha Night Plzeň
Vložil
Tisková zpráva
25.11.2014 16:00
Jedenáctý večer plný kreativních prezentací s názvem PechaKucha Night se bude konat v historické budově Divadla J.K.Tyla v Plzni 28. listopadu. Na jevišti se objeví místo herců pozvaní hosté s prezentacemi v neotřelém stylu. PechaKucha Night v gala začíná v tradičním čase 20.20 hodin a rozhodně bude stát za to!

PechaKucha Night vždy otevírala staré, zapomenuté, a nebo již nepoužívané budovy. V minulosti to bylo například zavřené kino Hvězda či bývalé městské lázně. Jedenáctá PechaKucha Night v Plzni ale bude jiná. Místem konání je tentokrát Velké divadlo.  A na co se diváci mohou těšit? To prozrazuje organizátorka akce Alice Slavíčková: „Jedním z hostů bude špička světového slacklinu Anička Kuchařová, která nezůstane jen u prezentace obrázků.“

Jako další představí svoji tvorbu sochař, výtvarník, tanečník a držitel ceny Jindřicha Chalupeckého za rok 2010 František Skála, nebo Stanislav Martinec, podnikatel, který se zabývá modulární architekturou a jeho firma bude realizovat stavbu českého pavilonu na Expu 2015 v Miláně. Dalšími hosty budou Míra Valeš, Michaela Mertlová, Lukáš Kijonka, Anna Leschinger, Ludvík Grym, Evžen Sobek a Aleš Najbrt. Medailonky jednotlivých hostů jsou uveřejněny na facebookových stránkách plzeňské PechaKucha Night.

Po skončení večera bude následovat afterparty a to přímo na jevišti Velkého divadla.
Pořadatelem akce je nezisková organizace k světu., která stojí za mnoha projekty oživujícími veřejný prostor. Projekty k světu. mimo jiné jsou Náplavka k světu., Kontejnery k světu., Fresh Air Gallery či Parking Day. Partnerem je Plzeň 2015.

Více informací o akci na www.pknp.cz.
0 komentářů
přidat komentář

Související články