Kniha FUA 20 • FUA 02

Fakulta umění a architektury TUL vydala výroční knihy

Zdroj
FUA TUL
Vložil
Tisková zpráva
03.03.2015 19:25
Fakulta umění a architektury Technické univerzity v Liberci pokřtila v sobotu 28. února 2015 dvouknihu, kterou škola vydává v rámci oslav prvních 20 let školy.

FUA 20
je záznam o 20 letech existence Fakulty umění a architektury Technické univerzity v Liberci. Periferie se v této knize stává centrem dění. Prostřednictvím 11 rozhovorů s profesory a studenty nechává vyprávět ucelené příběhy tří oborů, na které se FUA během let rozrostla. Základní dějové linie jsou doplněny osobními sloupky vysvětlujícími vnitřní fenomény školy a vizuálním záznamem všeho zásadního, co se na fakultě odehrálo. Celá kniha je zakončena profily absolventů, kteří se z Liberce vydali svou vlastní cestou.

FUA 02 je druhou ročenkou shrnující akademický rok 2013/2014 Fakulty umění a architektury Technické univerzity v Liberci. Uceleněji představuje všechna témata a projekty, které na půdě školy vznikly. FUA 02 není jen pouhou prezentací školy, ale společně s knihou FUA 20 slouží i jako nástroj vnitřní reflexe a klade otázku, jakým směrem se vydat dál.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář

Související články