Další ročník studentské soutěže Allplan Contest již zná své vítěze

Nyní můžeš vybrat nejlepší projekt i Ty!

Vložil
Tisková zpráva
05.04.2011 08:10
Porota mezinárodní studentské soutěže Allplan Contest 2010/2011, která zasedala 18.2.2011 v Brně, určila pořadí 6 nejlepších návrhů. Prohlédněte si práce, které postoupili až do finále a zapojte se do hlasování o cenu veřejnosti.

Hlasovat můžete na webových stránkách soutěže
www.allplan-contest.cz
Váš hlas bude automaticky zařazen do slosování o ceny.

Podnětem pro téma letošní soutěže Allplan Contest 2010/11 byla myšlenka marketingové kampaně Nemetschek Roadshow 2011, s cílem podpořit a komplexně představit rodinu sofistikovaných AEC/CAD/BIM programů, zejména systému Allplan. Ústředním prvkem kampaně a zároveň i předmětem soutěže byl objekt výstavního putovního pavilonu, který měl nabídnout různé formy využití v závislosti na jeho funkčním uspořádání a konstrukčním řešení.

Soutěž byla určena pro studenty středních a vysokých škol, týmům i jednotlivcům a také čerstvým absolventům. Architektonický návrh a následná prezentace projektu měla být zpracována výhradně softwarem Allplan společnosti Nemetschek

Kompletní informace k soutěži, včetně podrobného soutěžního zadání a soutěžních podmínek aktuálního ročníku, historie soutěže či galerie úspěšných soutěžních projektů, jsou dostupné na www.allplan-contest.cz.

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen proběhne na veletrhu IBF v Brně, v hale V na stánku 035, ve čtvrtek 14.4.2011 od 14 hod.
0 komentářů
přidat komentář

Související články