Trimo UrbanCrash - hlasování o užším výběru

Zdroj
Trimo UrbanCrash, Trebnje, 08.03.2011
Vložil
Tisková zpráva
16.03.2011 08:25
8. března 2011 je začátek hlasování veřejnosti o nejlepší studentský architektonický projekt, který oživí městskou část Fužine v hlavním městě Slovinska, Lublani.
Až do 23. března 2011 mohou návštěvníci internetových stránek hlasovat pro jednoho ze 30-ti projektů, který jsou součástí užšího výběru mezinárodní desetičlenné odborné poroty a byly vybrány ze všech 363 přihlášených projektů. Vítězné řešení bude realizované na místě letos v létě.
Na konci užšího výběru kurátor soutěže, Miloš Florijančič, řekl: "Hledali jsme originalitu, návaznost projektu na svoji polohu a okolí, kde bude provedení umístěno. Vítězné řešení má nabídnout nové možnosti, měl by to být příslib nových aktivit v Fužine."
Vítězné řešení, které dohromady dostane nejvíce hlasů poroty a veřejnosti, bude realizováno letos v létě na dané lokalitě v Fužine, čtvrti s nejvíce obyvateli v hlavním města Lublaně, ve Slovinsku . Vítězný autor bude odměněn letním kurzem na mezinárodně uznávané škole architektury a autoři projektů užšího výběru se zúčastní Trimo architektonického workshopu ve Slovinsku. Do soutěže, kterou pořádá firma Trimo již potřetí, se přihlásilo 363 návrhů studentů architektury a designu z 56 zemí kteří řešili provedení víceúčelové tribuny.

Více informací >
0 komentářů
přidat komentář