Budova bývalého Koospolu v Praze dostane novou tvář

Vložil
ČTK
26.08.2010 19:15
Praha

Praha - Společnost Pramerica se pustí do rekonstrukce budovy bývalého Koospolu v Praze na Evropské ulici. Na konci rekonstrukce v roce 2011 má budova nabídnout 20.000 metrů čtverečních kanceláří. Do opravy stavby z  poloviny 70. let investuje Pramerica přibližně tři miliony eur, tedy asi 75 milionů korun. Oznámila to dnes firma.
    "Důvodem celkové rekonstrukce a s  tím spojené změny názvu na Cube je modernizace původně jednoúčelové budovy na flexibilní víceúčelové administrativní centrum tak, aby uspokojilo i  nejnáročnější klientelu," uvedl Gilles Oulevey, ředitel marketingu společnosti IMPACT-CORTI, která se na proměně budovy podílí.
    V současnosti má vlastník budovy podepsané nájemní smlouvy například s řetězcem fitness BBC a televizní společností HETV. Zároveň vede jednání s nynějšími nájemci o  prodloužení jejich dlouhodobých smluv.
    Pramerica je realitní pobočka americké finanční a pojišťovací společnosti Corporation Prudential Financial. Budovu bývalého Koospolu vlastní od roku 2005. Předtím v ní měla 15 let sídlo česká pobočka Citibank.
0 komentářů
přidat komentář