Luxusní kování pro vaše nadstandardní dveře, okna i nábytek

www.luxusnikovani.cz

Vložil
Tisková zpráva
22.07.2010 12:30
EfB, spol s r.o.

Společnost EfB spol. s r.o. je více než 12 let předním prodejcem luxusního kování pro okna a dveře v Čechách a na Slovensku. Dlouholeté odborné zkušenosti s prodejem nadstandardního kování nově prezentujeme na internetových stránkách  www.luxusnikovani.cz. Přední evropští výrobci kování, pro které navrhují architekti a designéři zvučných světových jmen, jsou zárukou špičkové kvality výrobků. Ušlechtilost použitých materiálů ve výrobě zaručuje fascinující kvalitu. Spojení špičkového designu a kvalitních nateriálů zprostřekovává každodenní nevšední zážitek při dotyku s designerským zařízením na otevírání oken a dveří.

V současnosti naše společnost v ČR zastupuje a prodává produkty následujících výrobních závodů:

Kování FSB
Německý výrobce kování pro okna a dveře s více jak 125 letou tradicí Franz Schneider Brakel GmbH se sídlem v Brakelu. V nabídce tohoto výrobce naleznete jak nevšední design, tak vysoce kvalitní produkty pro soukromé interiéry i veřejné stavby s důrazem na životnost.
www.fsb.cz

Kování Valli&Valli + Fusital
Italský výrobce designerského kování pro interiérové dveře, okna a nábytek. V nabídce jsou jedinečné modely navržené předními světovými designéry a architekty. Sortiment obsahuje jak standardní modely dveřního kování, tak modely klik pro nejnáročnější zákazníky a projekty.
www.fusital.cz   www.valli.cz

Dveřní závěsy Simonswerk
Německý výrobce závěsových systémů pro všechny typy dveří a oken. Použitelné jak pro soukromé interiéry, tak do vysoce zatěžovaných veřejných budov či výrobních provozů.
www.efb-cz.cz

Zámky SSF
Německý výrobce dveřních zámků společnost Sächsische Schlossfabrik GmbH, dodává vysoce kvalitní zámky pro interiérové, požární i objektové dveře.
www.efb-cz.cz   

Design - nejen fráze

Toto slovo pro nás není pouhou frází. V současnosti je na českém trhu mnoho kování, které se prezentuje jako "designérské", "designové" apod. Většinou ale tyto modely nemají žádného autora a jsou vyráběny jako bezejmenné kopie původních originálních předloh. Velmi důležitým faktorem je pak  pro tyto výrobce také nízká prodejní cena. Kování je tedy levné a dostupné většině zákazníků. S tímto postojem však tyto produkty spadají do standardu a je možné je pořídit v podstatě v každém železářství.

Naše cíle jsou v tomto směru jiné. Do ČR dovážíme kování pouze od  renomovaných výrobců s dlouholetou tradicí, kteří se designu svých produktů doopravdy věnují. Franz Schneider Brakel GmbH (DE), Valli&Valli (IT), Fusital (IT).

Díky letitým zkušenostem s výrobou kování a dobrému kapitálu mohou tito výrobci spolupracovat s předními světovými designéry a architekty, kteří pro ně navrhují skutečné designérské kování. Nejznámějšími autory designu jsou např. Ron Arad, Frank O. Gehry, Zaha Hadid, John Pawson, Jean Nouvel, David Chipperfield, Hans Kollhoff, Norman Foster, Philippe Starck, Johannes Pottente, Harmut Weise a další. Modely kování přesně odpovídají stylu konkrétního autora a jsou na první pohled rozeznatelné a jedinečné. Každý autorský design je chráněn paptentovým vzorem a je tak velmi těžké vyrobit a zakoupit shodné kopie, které by se vydávaly za originál. Dveře s originálním kováním získají určitý styl a punc vyjímečnosti.

Vysoká kvalita produktů

S perfektním designem musí souviset také dokonalá funkčnost. Tento fakt si všichni výrobci, které naše společnost zastupuje uvědomují. Výrobci tak věnují nemalé úsilí při zdokonalování mechanických částí finálních produktů s ohledem na dlouhodobou funkčnost, vysoké zatížení, panikovou a požární odolnost nebo jednoduchost montáže. Kvalita a řízení výroby všech námi zastupovaných společností je certifikována dle ISO 9001:2000.

Za některé technické jedinečnosti a inovace uvádíme následující příklady:

FSB AGL 2 – Objektová úprava kování s velice jenoduchou montáží (cca 10 vteřin) vhodná pro extrémní zatížení dveří ve veřejných budovách nebo výrobních provozech. Detaily:
http://efb-cz.cz/fsb/pages/agl2_fsb_n.html

FSB Standard 2010 – Nový standard pro montáž klik FSB s rozetami zajišťující vyšší stabilitu a delší životnost kování. Detaily:
http://efb-cz.cz/fsb/pages/standard2010_fsb_n.html

Simonswerk objektové panty VX a VN – Dveřní panty určené pro nejnáročnější provozní podmínky. Určené jsou zajména pro těžké dveře ve veřejných budovách či výrobních provozech.
Panty jsou testovány až na 1 mil. cyklů. Detaily:
http://www.efb-cz.cz/simonswerk/pages/typy_sw.html

SSF panikové a objektové dveřní zámky – kvalitní objektové zámky určené pro požární, panikové a objektové dveře. Zámky jsou certifikovány dle norem EN 179 a EN 1125. Detaily:
http://www.efb-cz.cz/ssf/pages/typy_ssf.html

Dostupnost kvalitních informací o nabízených produktech

Při projektování či výběru vhodného kování pro daný projekt jsou potřeba kvalitní technické i všeobecné informace o nabízeném sortimentu. Tento fakt si velice dobře uvědomujeme a snažíme se tak poskytovat maximum informací prostřednictvím našeho webu www.luxusnikovani.cz.
Na tomto webu naleznete všechny informace, které můžete potřebovat pro Váš projekt. K dispozici jsou kompletní katalogy  veškerého sortimentu v PDF s technickými výkresy. Dále soubory modelů kování ve formátech pro CAD aplikace a další.

Samozřejmostí  je také možnost osobních konzultací při hledání nejvhodnější kombinace kování pro daný projekt s přihlédnutím k povaze projektu.

Dalším prostředkem pro získávání kvalitních informací je také náš elektronický katalog s e-shopem na adrese www.obchod.efb-cz.cz. Zde naleznete ceny většiny nabízeného sortimentu, společně s technickými detaily a obrázky produktů ve vyšší kvalitě.
Máte možnost  fulltextového vyhledávání dle číselného kódu produktu a kování můžete také objednat. Tento katalog je neustále doplňován a aktualizován v budoucnu by měl obsahovat všechny námi nabízené položky a měl by se stát základním zdrojem informací o námi dodávaném sortimentu.

Vzorky kování nejen na objednání

Vzhledem k faktu, že námi nabízené zboží je určeno pro náročnější zákazníky je také důležité mít možnost kování osobně zhodnotit nebo vybrat. Osobní výběr je možný díky našemu vzorovému domu ve Studeněvsi u Slaného. Ve vzorovém domě je k dispozici většina vzorků nabízeného kování ať dveřních klik pantů či zámků které můžete sami osobně zhodnotit popřípadě si je zapůjčit pro své klienty.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Související články