V Dejvicích v Praze 6 vznikne nová kancelářská budova

Vložil
ČTK
11.11.2005 10:55
Přerov

PRAHA - V Dejvicích v Praze 6 vznikne nová kancelářská budova. Výstavba objektu s názvem E-Gate začala v těchto dnech, dokončení je plánováno na květen 2007, informovala dnes ČTK společnost Skanska CZ, která je dodavatelem stavby. Výši investice nesdělila.
Budova v sousedství hotelu Diplomat na rohu Evropské a Gymnazijní ulice bude mít sedm nadzemních a tři podzemní podlaží. "Jednotlivá nadzemní podlaží nabídnou za celoskleněnou fasádou flexibilní kancelářské prostory o celkové pronajímatelné ploše více než 20.000 metrů čtverečních," sdělila Skanska.
V suterénu budovy budou sklady a parkovací místa pro 217 automobilů, dodala.
Investorem projektu je společnost E-Gate, partnery pak developerská firma Agana a energetická skupina Czech Coal. Financování je zajištěno kombinací vlastních zdrojů investora a syndikovaným úvěrem od ČSOB a České spořitelny, dodala Skanska.
Počet nových kancelářských budov v hlavním městě se stále zvyšuje. Poslední dobou byl dokončen například objekt Budějovická alej v Praze 4, další z budov BB Centra v téže městské části a objekt Nile House, který patří do komplexu River City Prague v Praze 8-Karlíně.
3 komentáře
přidat komentář
Předmět
Autor
Datum
Autor není důležitý...
Pavel Nasadil
12.11.05 02:28
Autorem 4a
pipe
13.11.05 12:31
zobrazit všechny komentáře