Pozvánka na Salone del Mobile 2007

Zdroj
3D H. Interiér / provozovatel katalogu MyCode
Vložil
Tisková zpráva
16.04.2007 03:15
Další jaro je tady a s ním i další ročník Salone del Mobile. Zveme vás do Milána, kde tento týden začíná veletrh nábytku.

Další milánské jaro je tady, a proto bychom Vás rádi pozvali k návštěvě Salone del Mobile, který začíná již tento týden. Vybrali jsme tři pozvánky a novinky významných výrobců designového nábytku.

Magis & Ronan a Erwan Bouroullecovi
Dvojice francouzských designérů Ronan a Erwan Bouroullecovi spolupracuje s italským Magisem už několik let (výsledky si můžete prohlédnout v myCode search přímo zde). Aktuálně jsme z Francie od Bouroulleců obdrželi fotky novinek, které příští týden představí na milánském veletrhu. V předstihu vám tedy představujeme novou židli navrženou pro Magis. Navštivte stánek Magisu v pavilonu 5 (stánek č. E14), kde bude k vidění nejen tato novinka.

Italská klasika: Zanotta
Zanotta na milánském veletrhu představí celkem osmnáct nových produktů. Výstavní stánek navrhlo studio Bertero-Panto-Marzoli, najdete ho v pavilonu č. 12 (stánek č. B07-C12). Když budete v Miláně, navštívit můžete také showroom Zanotta na Piazza Del Tricolore 2 v centru města. I tady budou k vidění novinky letošní sezóny. Podrobněji jsme na myCode o Zanottě psali zde.

Letošní stánek italské firmy Edra navrhoval opět kreativní ředitel Massimo Morozzi. A není to jen tak nějaký prostor, kde Edra představí novinky, ale budou zde k vidění kožené věci od brazilské dvojice Fernanda a Humberta Campanových, stejně jako novinka Chantilly od Ingy Sempé. Zatímco loni bylo vše sněhově bílé, letos se můžeme těšit na černou barvu, která ovládne stánek Edra. Milánská expozice bude vytvořena z modulárního systému Paesaggi Italiani (prohlédněte si jeho obrovské možnosti v sekci Skříně a skříňové sestavy v katalogu myCode). Opět se můžeme těšit na precizní až divadelní expozici, kde světlo bude hrát s akrylovými povrchy systému Paesaggi Italiani. Letošní rok 2007 je pro Edru "rokem materiálů": přírodních, umělých, svítivých, ale i matných s texturou nebo hladkých. Massimo Morozzi je staví proti sobě, hrají v kontrastu a doslova exaltují naše smysly a vytvářejí tak nový rozměr prostor. Zveme vás nejen do stánku firmy Edra (pavilon č. 12, stánek B15-C16-C20), ale také do milánského showroomu na via Ciovassino 3 (zona Brera), kde pod názvem Materialism Edra představí novinky brazilských bratrů, Francesca Binfarého a Ingy Sempé.

Podrobné pozvánky a novinky najdete také v sekci News portálu designu mwww.myCode.cz. Než odjedete, navštivte www.myCode.cz, kde najdete spoustu informací o světovém designu a tisíce produktů. Hezké jaro s designem.
0 komentářů
přidat komentář