Radnice Prahy 3 představí lidem různé stavební projekty

Vložil
ČTK
03.10.2005 13:50
Praha

PRAHA - Radnice Prahy 3 představí veřejnosti různé stavební projekty. Lidé se s nimi budou moci seznámit ve stanu, který se bude od úterý do čtvrtka stěhovat po třech místech v Praze 3. Výstavu doprovodí vždy odpoledne diskuse se zástupci žižkovské radnice, informoval dnes ČTK mluvčí úřadu Petr Blažek.

Veřejnost se bude moci seznámit například s obnovou obecních bytových domů, projektem na oživení Rajské zahrady nad budovou Vysoké školy ekonomické, plány na obnovu vinice na Vítkově a s opravami dětských hřišť. Prohlédnou si také třeba model jezdeckého pomníku spisovatele Jaroslava Haška, který má stát na Prokopově náměstí.
Stan bude stát v úterý na náměstí Winstona Churchilla, ve středu na náměstí Jiřího z Poděbrad a ve čtvrtek u křižovatky Ohrada. Výstava bude otevřena vždy od 14:00, debaty budou začínat o dvě hodiny později.
"Cílem je informovat veřejnost o práci úřadu, prezentovat důležité investiční projekty, vzbudit zájem obyvatel o dění v městské části a poskytnout prostor pro diskusi," uvedl Blažek.
0 komentářů
přidat komentář