Výhody svítidel na magnetických profilech Delta Light

Vložil
Tisková zpráva
17.11.2017 07:00
Delta Light Czech s. r. o.



Přisazené i zápustné světelné profily jsou již standardním sortimentem u většiny výrobců svítidel. Společnost Delta Light jako součást katalogu The Lighting Bible 12 představila inovativní sérii magnetických profilů Splitline. Magnetické upínání světelných modulů do profilů přináší maximální míru flexibility a svobody při jejich umístění i změně polohy. A jaké jsou jejich hlavní výhody?


Dokonale snadná instalace svítidel na magnetickou lištu bez použití nářadí. Jednoduchým přisazením svítidla k liště dojde k jejich mechanickému i elektronickému propojení. Svítidla je tak velmi snadné a rychlé přemísťovat na libovolné místo na profilu, podle aktuální potřeby. To je velmi žádané nejen v restauracích, galeriích či kancelářích, kde dochází k častému přemísťování předmětů a nábytku, ale také v rezidenčních objektech.


Možnost kombinování různých druhů svítidel a s tím spojených světelných efektů v rámci jediného profilu k dosažení optimálního světelného efektu pro daný prostor. Na profil je možné umístit bodová svítidla pro akcentní nasvícení, reflektory schopné namířit kužel světla libovolným směrem, kontinuální LED světelné linky pro celkové osvětlení prostoru i závěsná svítidla, elegantně dotvářející prostor. K umístění na profil jsou připravená svítidla ze série Microspy, Midispy, Spy, Tweeter, Gibbo a Led, všechny v LED provedení a nabízející stmívání.


Možnost volby mezi zápustným či přisazeným profilem. Zápustné profily Splitline M20 a M52 nabízejí maximálně uhlazený vzhled v bezrámečkovém provedení s šířkou 20 a 52 mm. Zápustné magnetické profily je možné pomocí rohových dílů skládat do atraktivních, ostře zatáčejících linek, přecházejících ze stropu na zdi a elegantně řezajících prostor. Profil Shiftline M26 je pak vhodný k přisazení ke stropu, jeho šířka je 26 mm.

> www.deltalight.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články