PŘIHLASTE SVÉ PROJEKTY ještě dnes! Uzávěrka soutěžní přehlídky SMART SPACE & LIVING se kvapem blíží!

Zdroj
Asociace chytrého bydlení
Vložil
Tisková zpráva
14.11.2017 07:00
Ještě do konce listopadu 2017 mohou tvůrci projektů moderního bydlení přihlásit své návrhy do soutěžní přehlídky SMART SPACE & LIVING. Čtyři projekty s největším počtem hlasů získají nejen hodnotné ceny, ale také podporu sdružení ACHB!



Dvoukolová soutěžní přehlídka pro architekty a projektanty byla zahájena začátkem června 2017. Cílem akce je podpořit architekty a projektanty v  tvorbě nových vizí a návrhů v rychle rostoucím odvětví Smart Home. Úkolem soutěžících je vytvořit projekt chytrého bydlení nebo chytrých prostor u nových či stávajících nemovitostí.

Chytré technologie jsou nejen nástrojem k dotvoření atmosféry a podpoření vizuální stránky prostoru, ale především k zvýšení úrovně bydlení, efektivnímu využívání energií, komplexní kontrole i úspoře času.  Členové Asociace chytrého bydlení se v rámci osvěty Smart home odvětví rozhodli vyzvat architekty k předložení takových návrhů a nových vizí, v nichž skloubí architekturu a moderní technologie v jeden ucelený, proveditelný celek.

Soutěžící, tj. architekti a projektanti, se mohou zapojit do dvou oblastí soutěžní přehlídky:
  1. kategorie Chytré bydlení (domy, byty, vily, bydlení),
  2. kategorie Chytré prostory (ostatní prostory mimo chytré bydlení a chytré budovy, komplexy budov).
Vybrány budou čtyři nejlepší projekty a každý z nich získá finanční odměnu, dále také voucher partnera soutěže a jako bonus mediální podporu sdružení ACHB formou benefitu "Smart Living / Smart Space Inspiration" (tj. zviditelnění autora a prezentace projektu v rámci akcí a promo aktivit ACHB).

V prvním kole soutěžní přehlídky bude probíhat hlasování odbornou porotou, tj. pořadatelů soutěže a nezávislých odborníků, kteří posoudí a vyberou nejlepší projekty. Tyto projekty pak postoupí do druhého kola pro hlasování veřejnosti prostřednictvím webových stránek soutěže.
Vítězné projekty získají ocenění v celkové hodnotě přesahující 200.000 korun! Připraveny jsou také odměny pro hlasující veřejnost ve druhém kole soutěžní přehlídky.

První ročník soutěže přináší možnost bezplatného přihlášení. Soutěžící mohou svůj projekt přihlásit již nyní, bez nutnosti okamžitého dodání kompletní přihláškové dokumentace. Řádně přihlášené projekty je pak třeba zpracovat a odevzdat včetně přihláškové dokumentace nejpozději do 30. listopadu 2017. V prosinci vybere odborná porota nejlepší projekty k veřejnému hlasování, které proběhne v lednu příštího roku. Výsledky hlasování budou vyhlášeny v únoru 2018.


Kompletní informace o soutěži "SMART SPACE & LIVING" zde: http://www.achb.cz/soutez/



O sdružení Asociace chytrého bydlení
Asociace chytrého bydlení (ACHB) je nezávislé sdružení odborníků a firem v oblasti chytrého bydlení a moderních technologií. Jednou z činností sdružení je osvěta laické i odborné veřejnosti v těchto oblastech. Členové sdružení a od roku 2013 účastní veletrhů, seminářů či konferencí tématu chytrého bydlení. Vizí "Asociace chytrého bydlení" je sdružovat odborníky z oblasti inteligentní elektroinstalace, architektury, audio-video techniky, klimatizací a rekuperací, domácích spotřebičů, kamer, zabezpečovacího systému, osvětlení, atd., kteří mají zájem podporovat a šířit myšlenku chytrého bydlení.
0 komentářů
přidat komentář