Hravá dlažba ALTERNO

Vložil
Tisková zpráva
06.11.2017 06:00
PRESBETON Nova, s. r. o.

Trendem poslední doby jsou dlažby, které jsou tvořeny různě velkými kameny, z kterých lze vytvářet zajímavé a originální sestavy. To několikanásobně platí i pro novinku, se kterou přišla na trh v letošním roce společnost PRESBETON. Jedná se o skladebnou dlažbu ALTERNO, u které lze nakombinovat až šest dlažebních kamenů (ALTERNO I a ALTERNO III), vybírat lze až ze sedmi barev a dvou povrchů. Standardně je dlažba vyráběna s hladkou povrchovou úpravou, ale v případě požadavků na lepší protiskluzové vlastnosti je k dispozici i varianta s tryskanou - kartáčovanou úpravou.

Každá z dlažeb (ALTERNO I a ALTERNO III) je tvořena třemi kameny, které nelze zakoupit samostatně, přičemž výška všech dlažebních kamenů je stejná a to 80 mm. Vzhledem ke své výšce a rozměrům je tato dlažba určena pro pochozí plochy a místa s občasným pojezdem osobních automobilů. Je vhodná jak k rodinným domům, tak k veřejným stavbám, jako jsou zpevněné plochy v okolí obchodních center, kulturních budov či na náměstí.

Standardně je tato dlažba opatřena vnitřním ochranným systémem Protect System IN. Pro náročnější zákazníky je k dispozici tato dlažba i s povrchovým ochranným systémem nejvyšší kategorie - Perfect Clean TOP. Dlažby opatřené touto povrchovou úpravou se vyznačují trvale intenzivními barvami s hedvábným leskem, nenasákavostí, odolností proti znečištění, velmi snadnou údržbou a vysokou odolností proti povětrnostním vlivům.

Více na www.presbeton.cz
0 komentářů
přidat komentář

Související články